Connect with us

Featured

EKSKLUZIVNO – IVANA ZEČEVIĆ za FILM I TV otkriva: Zbog OVE scene iz serije KALKANSKI KRUGOVI smo SVI PLAKALI! A ova me je SKAMENILA od STRAHA!

Published

on

Kalkanski krugovi, Ivana Zečević

Piše Jovana Vukašinović

Glumačka scena u Srbiji ima sjajnu budućnost, a u to se uveravamo svakog vikenda uz seriju “Kalkanski krugovi” gde glavni lik Mionu Matić igra mlada Ivana Zečević. Imali smo priliku da je vidimo u “Grupi” kao Petru, i u još nekoliko ostvarenja. Likom Mione Ivana nam je pokazala svoj talenat i ogromne glumačke kapacitete u kojima ćemo tek uživati.

Pročitajte još Otkrivamo NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI – Evo GDE se nalazi manastir iz ZABRANA! U njemu su STVARNO lečili GUBAVCE! Ali to nije SVE!

U intervju u za Film i TV Ivana Zečević otkriva kako je to naći se u društvu velikih i priznatih glumaca, da li je imala tremu, koje savete je prisvojila, šta je plašilo i u čemu je uživala tokom puna dva meseca predanog rada na ovoj seriji.

Ivana Zečević u seriji KALKANSKI KRUGOVI

Miona je razlog Dejanovog povratka u Dol. Ipak, čini se da ona ima više hrabrosti od njenog oca da se uhvati u koštac sa onim što će oboje tamo pronaći. Kako ste vi doživeli Mionu? Ko je ona – buntovnik ili dete koje traži pažnju oca?

– Miona je dete kao i svako drugo i svakako želi očevu pažnju i ljubav, odnos sa Dejanom se toliko kroz godine zakomplikovao da ni ona, a ni on ne znaju kako da se približe jedno drugom i mislim da je trenutak kada odlaze zajedno na selo za njih ključan i da upravo tu zajedno uče kako da se vrate jedno drugom.

Pročitajte još Dragana Mićalović OTKRIVA da li je Una POŠTENA devojka? EVO šta bi volela da NAUČI od nje!

Iz epizodu u epizodu vidimo kako Dol menja Mionu i polako smekšava njeno srce. Ipak, u njenom ličnom “Kalkanskom krugu” postoje ti unutrašnji demoni koji joj otežavaju da raskine sa prošlošću. Kako će se na kraju završiti ta Mionina borba sa samom sobom?

– Mionina borba traje od prve do poslednje epizode i ona zna da je sposobna da se nosi sa svim, barem joj tako iskustvo kaže, ali da ne otkrivam dalje. Ispred nje su najteži izazovi koje ćemo tek gledati. Koliko god ona bila jaka, sposobna i spremna na sve, nije ni svesna da ipak ona nije ta, koja drži sve konce u svojim rukama.

Pročitajte još Kalkanski krugovi 9. epizoda: ŠOK! Miona se VRAĆA! Svetlana OTKRIVA Dejanu STRAŠNU istinu o ZABRANU! (VIDEO)

Ivana Zečević i Vojin Ćetković kao Miona i Dejan Matić

Gledajući seriju, u nekoliko navrata, pogotovo u scenama sa Mačjim smehom, nismo mogli ignorisati jezu i žmarce. Da li ste dok ste ulazili u ulogu i scenario osetili strah u određenim situacijama, makar od same ideje da se u šumi usred divljine krije neko ko vas noću posmatra?

– Moram da priznam da mi nije bilo svejedno kada cela ekipa utihne usred šume u mraku i kada usledi ta tišina nakon izrečene akcije. Na momente je zaista bilo jezivo.

Pročitajte još HIT! EVO kako je izgledala SVADBA Tome Zdravkovića U ČIKAGU! (FOTO, VIDEO)

U jednom trenutku, videli smo da Miona saoseća sa Veliborom zbog njegovog sina. Kako je na vas delovao taj susret sa Mačjim smehom? Ideja da se takve stvari zaista dešavaju?

– Bilo je jako emotivno, pre svega, čitati, a kamoli gledati i oživljavati likove koje je Đorđe Milosavljević maestralno napisao. Toliko je likova u našoj priči koji kriju velike tajne i samim tim nose velike probleme sa sobom. Veliborova priča je jedna od najbolnijih. Lazar Nikolić je sjajno dočarao lik Mačijeg smeha. Pre svega smo videli jednog manijaka, životinju, neprijatelja,  a što nam se više bliži kraj, sve više uviđamo čoveka u njemu, pa zato i postaje potresno. Neke od finalnih scena smo svi ispratili u suzama, nadam se da ćemo dopreti na isti način i do naše publike. 

Pročitajte još OTKRIVAMO Posle serije PORODICA, stiže i SABLJA – politička DRAMA o ubistvu ZORANA ĐINĐIĆA!

Kako su protekla snimanja u Jeloviku? Da li ste sve vreme bili smešteni u mestu? Koji su bili najveći izazovi na setu? Možete li podeliti sa nama neku zanimljivu anegdotu sa snimanja?

– Bili smo smešteni u selu Garasi dva meseca. Takođe smo bili izolovani od gradske gužve i imali privilegiju da radimo i uživamo u fenomenalnoj prirodi.  Moram da priznam nedostajao mi je Beograd, ali smo zaista radili punom parom, pa nije bilo vremena za tom vrstom brige. Najveći izazov jeste pre svega održati radnu energiju u tako dugom periodu, pa zatim i snimanja na terenu, po šumama. Imali smo i veštačku kišu i svi bili mokri do kože, eto i to bih izdvojila kao poteškoću, ali znam da je vredelo.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – OTKRIVAMO: EVO kako Katarina Radivojević i Dragan Bjelogrlić izgledaju u seriji NEČISTA KRV! Pogledajte VIDEO!

Kada ste prvi put čitali scenario Đorđa Milosavljevića, koja je bila vaša reakcija? Kako ste doživeli seriju?

– Mogu da kažem da sam ga pročitala iz jednog cuga. Scenario me je odmah kupio. Ja privatno volim misteriju kao žanr, tako da sam uživala u svakoj stranici. Ono što mi se najviše dopalo jeste element porodične drame. Đorđe je pričao o tome kako je ovo serija o očevima i jako mi se svidelo takvo tumačenje.

Serija je puna misterija, simbola i znakova kraj puta. Koja su za vas bila tri najzanimljivija u do sada prikazanim epizodama, a koji su nam kao gledaocima možda promakla?

 – Detalja je toliko i svi su posebni na svoj način, mogu da izdvojim jednu scenu koja mi je ostala urezana u pamćenje. Kao gledalac sam ostala skamenjena kada sam videla scenu gde se Svetlana (Nina Janković Dičić) našla sama kod manastira i ugledala Baba Gubu.

Pročitajte još SPEKTAKL! Katarina Radivojević POTPUNO GOLA u seriji NEČISTA KRV! Ovo NE SMETE PROPUSTITI! (VIDEO) 18+

Divno je što imamo priliku da vas gledamo sa Pavlom Mensurom pred kamerama. Kako ste vi doživeli taj zajednički rad? Da li ste razgovarali o Mioninom i Bojanovom odnosu? Šta je to što Mionu i dalje privlači kod Bojana?

– Bilo nam je jako važno da možemo zajedno da radimo, da odvojimo poslovno od privatnog i u tome smo uspeli. Naravno da smo razgovarali, vežbali i radili da budemo što bolji i autentičniji.  Ono što nije poznato gledaocima je da su Miona i Bojan odrastali zajedno, družili se, pa onda i zaljubili. Tako da nije to samo klinačka zaljubljenost, već je i drugarstvo od malih nogu.  

Pročitajte još Nela Mihailović OTKRIVA sve o seriji KALKANSKI KRUGOVI i koju to veliku TAJNU krije njena DANICA!

I kao Petra u „Grupi“ imali ste priliku da igrate uz starije kolege, ali glavna uloga uz ove glumačke veličine je ipak velika stvar za mladu glumicu. Da li ste imali tremu?

– Imala sam ogromnu tremu pre nego što smo počeli zbog zaista velike odgovornosti. Pre snimanja sam imala prostora i vremena da se pripremim i upoznam celu glumačku postavu, tako da sam strah prebrodila pre nego što smo krenuli sa radom. Iskoristiću ovu priliku da se zahvalim celoj mlađoj postavi na podršci, ali i starijoj. Bez njihove pomoći, podrške, a i saveta bi mi bilo daleko teže da izguram.

Koji savet starijih kolega ste prihvatili?

– Da budem hrabrija i istrajnija u svojim idejama i da neprestano radim na sebi. Zapravo, najviše sam naučila posmatrajući ih, kako oni rade, smišljaju i razmišljaju, to je najbolja škola.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI su PISANI za ovog GLUMCA! Pogodite o KOME je reč! (VIDEO)

U vašoj biografiji piše da ste glumica, pevačica i reperka. Kojem pozivu dajete prednost i da li imate vremena da se bavite muzikom?

– U ovom trenutku prednjači gluma. Kada sam bila mlađa, bavila sam se rep muzikom i to je činilo jednu celu eru mog tinejdžerskog doba. Trenutno nemam sklonosti ka repovanju, iako poštujem i volim sve prave repere i reperke. U tajnosti ponekad snimim kod kuće, ali to ostaje u mom kompu.  U budućnosti se nadam skupljanju dobrog orkestra i stvaranju jednog dobrog mini-albuma, ali u nekom drugom žanru.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement