Connect with us

Top Story

Igra sudbine 264. epizoda – SOFIJA najstrašnije VREĐA Luku! On joj neće ostati DUŽAN. Evo KAKO će je naučiti PAMETI!

Published

on

Igra sudbine 264. epizoda, koja je na programu u četvrtak, 8. aprila na TV Prva od 21.00 biće bure baruta. Započeće histerijom Dijane Erski, kojoj će biti povređena sujeta, a završiće se velikim sukobom Sofije i Luke.

PROČITAJTE JOŠ: Dragana Mićalović OTKRIVA da li je Una POŠTENA devojka? EVO šta bi volela da NAUČI od nje!

Nakon što je saznala da je Adi Kanački poslala svoje radove, Dijana će na pravdi Boga napasti Nadu. Modna dizajnerka će je optužiti za plagijat crteža.

PROČITAJTE JOŠ: Kalkanski krugovi 9. epizoda: ŠOK! Miona se VRAĆA! Svetlana OTKRIVA Dejanu STRAŠNU istinu o ZABRANU! (VIDEO)

Kada u Uninu kancelariju uđe Stana kako bi postavila kameru, Vid će tražiti od bivše inspektorke da je ukloni. Ali njen odsečan odgovor mu se ni malo neće svideti.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Sve RAZOTKRIVENO! Elizabet Olsen NAMERNO ispljuvala SRBIJU? Verenik je OSTAVIO zbog poznate SRPKINJE! A evo i KOJE!

U već uzburkanu atmosferu “Kan holdinga”, nove talase unosi Maksim Šubarević. Sofijin brat je ujedno i novi zaposleni.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! EVO kako je izgledala SVADBA Tome Zdravkovića U ČIKAGU! (FOTO, VIDEO)

Na sastanku sa Klaudijom, Ada zahteva nove poteze u vezi sa Brunerom. A ona će joj pomoći da ih ostvari.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Posle serije PORODICA, stiže i SABLJA – politička DRAMA o ubistvu ZORANA ĐINĐIĆA!

Sofija se zaigrala, pa misli da može da preti svima. Veruje da joj Bruner štiti leđa i da može da radi šta god hoće. Posle odvratnih uvreda na njegov račun, Luka nasrće na Sofiju. Od onog što će joj uraditi neće joj biti dobro!

PROČITAJTE JOŠ: Otkrivamo NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI – Evo GDE se nalazi manastir iz ZABRANA! U njemu su STVARNO lečili GUBAVCE! Ali to nije SVE!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 264. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Prva / Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement