Connect with us

Top Story

Serija RADIO MILEVA – SAZNAJEMO: Hoće li biti DRUGE SEZONE? Kada ćemo gledati 10 poslednjih epizoda?

Published

on

Serija „Radio Mileva“ polako se bliži kraju. Barem kada je reč o prvih 25 epizoda koje će se emitovati na RTS 1 od 20.00 sve do srede 14. aprila. U utorak će biti prikazana poslednja epizoda. Posle toga na RTS 1 u istom terminu stiže nova domaća serija Drim Tim koju potpisuje produkcija Lazara Ristovskog, a koja prati dogodovštine neobičnog porodičnog fudbalskog kluba iz zvezdarske šume.

Pročitajte još ŠOK! Novi ZEMLJOTRES drma ZVEZDE GRANDA! Još jedna UČESNICA napušta ŠOU! A evo i KOJA!

I dok je poznato da ćemo od sledeće srede svake radne večeri uživati uz „Bulbulderac“, mnogi gledaoci pitaju se šta će se dogoditi sa 10 neemitovanih epizoda serije „Radio Mileva“.

Tragom tih pitanja pošli smo za odgovorima, i saznali ih.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI FINALE – TOP 5 NAJVEĆIH TAJNI koje razotkrivamo u poslednjim epizodama! Ko je Baba Guba, šta će biti sa Petrom i…

Kako nezvanično saznajemo, tačno je da će gledaoci sada pogledati samo 25 pomenutih epizoda. Ipak, neće ostati uskraćeni za preostalih 10.

Pročitajte još OTKRIVENO koliko ZARAĐUJE žiri šoua ZVEZDE GRANDA! Od OVIH cifara ZAVRTEĆE vam se u GLAVI! EVO ko je NAJSKUPLJI!

Na naša pitanja kada će se one emitovati i hoće li serija „Radio Mileva“ dobiti drugu sezonu, odnosno nastavak, dobili smo jedan odgovor. Preostalih 10 epizoda vodi se kao druga sezona. One će se najverovatnije, mada to još nije potvrđeno, emitovati po završetku serije „Drim tim“.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement