Connect with us

Featured

Stevan Piale u PROBLEMU! Njegova SUPRUGA BIRA između UNE, ŽAKLINE i SOFIJE. Otkriva da li je LJUBOMORNA! Njen odgovor će vas ŠOKIRATI!

Published

on

Stevan Piale, junak serije “Igra sudbine”, u braku je sa fud blogerkom Unom, čije recepte na “Instagramu” hvale mnogobrojni pratioci. Una obožava da kuva i najviše sprema svom suprugu, kojeg je zbog toga i razmazila.

PROČITAJTE JOŠ: Serija RADIO MILEVA – SAZNAJEMO: Hoće li biti DRUGE SEZONE? Kada ćemo gledati 10 poslednjih epizoda?

– Stevan je zadužen za isprobavanje mojih recepata, ali je mnogo izbirljiv. On ne voli da jede posle sedam uveče, pogotovo ne šećere. Tako da sve što spremim mora da sačeka ujutru. Onda to bude hladno, zbog čega ne bude zadovoljan. Zahtevan je dosta, a i razmazila sam ga. Spremam mu super stvari, pa kada mu napravim “kukis” kaže: “Šta je ovo?” – otkriva Una Piale.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Novi ZEMLJOTRES drma ZVEZDE GRANDA! Još jedna UČESNICA napušta ŠOU! A evo i KOJA!

Kada je reč o obavezama oko ćerke Rose, Una kaže da joj Stevan Piale malo pomaže. Ali, razume ga, jer ima non-stop snima seriju “Igra sudbine” i igra u pozorištu.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVENO koliko ZARAĐUJE žiri šoua ZVEZDE GRANDA! Od OVIH cifara ZAVRTEĆE vam se u GLAVI! EVO ko je NAJSKUPLJI!

– Snimanja mu traju po 12 sati, tako da kad dođe kući padne mrtav umoran. A u to vreme bebaspava kada ona dođe. Ne stiže mnogo da mi pomaže, osim kada ima slobodne dane. Tada je stalno sa njom. Ona je dobro dete, nije zahtevna, ali volela bih da njih dvoje izgrade poseban odnos. To i uspevaju, jer Stevan sada ima pauzu u snimanju, pa se stalno igraju. On je po tome veštiji od mene.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Tomašević OTKRIVA – Evo zbog koga je JOVANKA BROZ postala TITOVA ŽENA!

Na pitanje kako se nosi sa suprugovom popularnošću i da li ga spopadaju na svakom koraku, Una odgovara:

– Što se tiče popularnosti smeta mi samo to što stalno ima neke obaveze. U Beogradu nije problem, ali jeste kada odemo u manju sredinu. Kada smo u Valjevu, gde imam kuću, od tačke A do tačke B nekada nam je potrebno dva sata da bismo stigli. Jer, on mora na svakom ćošku da se slika. A sada sam i ja počela da se slikam, iako nisam poznata ličnost. Ali, pored njega teško da mogu da ostanem anonimna.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – IVANA ZEČEVIĆ za FILM I TV otkriva: Zbog OVE scene iz serije KALKANSKI KRUGOVI smo SVI PLAKALI! A ova me je SKAMENILA od STRAHA!

Sofija, Una i Žaklinica se trenutno “tuku” oko Luke Kanačkog. A kako to podnosi Una kada gleda sve te scene na malom ekranu:

– Ni sa tim nikada nisam imala problema. Možda mi to ne smeta jer nisam ljubomorna po prirodi. Ali imam svog favorita među tim devojkama. Navijam za Unu, njena priča mi je najbolja.

PROČITAJTE JOŠ: Serija KALKANSKI KRUGOVI (SPOJLER) – Otkrivamo! Evo KO je BABA GUBA! Spremite se za VELIKI ŠOK!

A koliko su Stevan Piale i Luka Kanački slični? Šta im je zajednično?

– Blesavi su obojica i mislim da se tu završava svaka sličnost. Kako idu epizode, sve više u Luki prepoznajem Stevanovu blesavost. Zajedno gledamo svako veče seriju, osim kada ima predstavu u pozorištu. Uvek ga pitam šta će da se desi, kada je neka uzbudljiva scena, ali on mi ništa ne otkriva. Luka je uloga koju je čekao. Sa njom je napravio proboj, ali mislim da ga tek čekaju veliki projekti – kaže Una Piale.

Foto instagram.com/samosvegastavidosta

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor Prva

Advertisement