Connect with us

Featured

KALKANSKI KRUGOVI FINALE – TOP 5 NAJVEĆIH TAJNI koje razotkrivamo u poslednjim epizodama! Ko je Baba Guba, šta će biti sa Petrom i…

Published

on

Kalkanski krugovi, baba Guba

Serija Kalkanski krugovi tokom prethodnih osam epizoda provela nas je kroz pravi rolerkoster misterija i uzbuđenja. Međutim, vožnja se polako približava kraju. Ovog vikenda na kanalu Superstar TV, u subotu i nedelju od 21.00 gledamo veliko finale serije koja je pred male ekrane dovela celu Srbiju.  A u finalu, kao što je red – sledi razrešenje najvećih zagonetki koje smo otkrili u Zabranu. I nije da ih je malo. Pa, da krenemo redom…

Pročitajte još OTKRIVENO koliko ZARAĐUJE žiri šoua ZVEZDE GRANDA! Od OVIH cifara ZAVRTEĆE vam se u GLAVI! EVO ko je NAJSKUPLJI!

1. Ko će osloboditi Mionu?

To neka velika novost i nije. Žena zapuštene kose u pocepanoj haljini sa fenjerom u ruci, koja se pojavila na vratima kolibe u koju je Velibor zatočio Mionu ne može biti niko drugi nego – Baba Guba. U to da ju je ona oslobodila iz kolibe – nema sumnje. E, sad ostaje pitanje – ko je ova misteriozna žena koju meštani dola doživljavaju kao mitsko biće iz narodnih legendi? Saznaćemo u poslednjim epizodama serije “Kalkanski krugovi”.

Pročitajte još Burak Ozčivit, slavni BALI BEG, optužen za ZLOSTAVLJANJE! Turska u ŠOKU! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

2. Gde je Magdalena?

Već iz samog trejlera za 10. epizodu, odgovor na ovo pitanje postaje više nego jasan. Ali, nećemo vas uplašiti spojlerima. Ostavićemo vam da sami otkrijete ko se to sve ove godine krio u Zabranu. A i zašto! U svakom slučaju, poslednja epizoda daće nam odgovor i na ovo pitanje.

Pročitajte još Serija KALKANSKI KRUGOVI (SPOJLER) – Otkrivamo! Evo KO je BABA GUBA! Spremite se za VELIKI ŠOK!

3. Kakva sudbina čeka Mionu i Bojana

Miona je u velikoj životnoj opasnosti. A u Bojanovim rukama njena je sudbina. Mafija ne prašta, a tako je i u MIoninom slučaju. Vlastini ljudi, u Bojanovoj pratnji došli su da naplate svoje dugove. I dok se Miona uspaničeno bori sa onim što je čeka, u Bojanovoj glavi je pravi rat emocija. Na čiju stranu će stati – devojke koju voli, ili će ostati uz oca? I kakvu će ulogu u svemu tome odigrati Veliborov Petar.

Pročitajte još Milica Tomašević OTKRIVA – Evo zbog koga je JOVANKA BROZ postala TITOVA ŽENA!

4. Koja je Svetlanina priča?

Budući da je Svetlana znala da je Miona u Zabranu, a i da se Dejan lično upoznao sa Baba Gubom, kao i da je Miona otkrila Veliborovu veliku tajnu, sasvim je sigurno da će nam se otkriti i poslednji delići mozaika “Kalkanskih krugova”. Za početak to – ko je Svetlana i kakva je njena veza sa Zabranom, selom Dol i ko su joj Magdalena i oficir Marković.

Pročitajte još Kalkanski krugovi 10. epizoda: FINALE! Dejan oči u oči sa BABA GUBOM! Miona na korak od SMRTI! (VIDEO)

5. Kakvu to kulu i bunar zida Momčilo?

Misteriozne Zdravkine reč kojima je pozdravila Dejana poručivši mu da njegov 15 godina mrtav otac zida bunar i kulu nisu mogle, a da nam ne privuku pažnju. Ipak, kako nam je Đorđe Milosavljević, scenarista serije “Kalkanski krugovi” otkrio – odgovor na ova dva pitanja nećemo otkriti. A to nas i raduje. Zašto? Verovatno zbog toga što nam daje nadu za drugu sezonu verovatno najozbiljnije domaće serije koja se pojavila prethodnih godina na našim malim ekranima.  

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement