Connect with us

Top Story

ŠOK! Novi ZEMLJOTRES drma ZVEZDE GRANDA! Još jedna UČESNICA napušta ŠOU! A evo i KOJA!

Published

on

Zvezde Granda

Zvezde granda

Zvezde Granda ponovo trese zemljotres. Taman što se stišao skandal sa diskvalifikovanom Vanjom Knežević, nova učesnica šoua napravila je pometnju i to pred emitovanje nove emisije ovog vikenda. Ovog puta, jedna od takmičarki čiji je nastup trebalo da gledamo u petom krugu, odlučila je da naprasno odustane od daljeg takmičenja.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI FINALE – TOP 5 NAJVEĆIH TAJNI koje razotkrivamo u poslednjim epizodama! Ko je Baba Guba, šta će biti sa Petrom i…

Reč je o pevačici Steli Rade koja je na svom jutjub kanalu otkrila i zašto se povukla iz emisije Zvezde Granda i to nakon visokog plasmana u peti krug.

– Odustala sam od Zvezda Granda. Nemam ništa protiv produkcije, štaviše, bilo mi je lepo, uživala sam, bilo je to jedno lepo iskustvo za mene. Mnogo toga sam naučila i osvestila, a isto tako sam osvestila i da to nije moj put – ispričala je Stela Rade.

Pročitajte još OTKRIVENO koliko ZARAĐUJE žiri šoua ZVEZDE GRANDA! Od OVIH cifara ZAVRTEĆE vam se u GLAVI! EVO ko je NAJSKUPLJI!

– Ne želim da potpišem ugovor sa Grandom. Otvaram svoj studio i produkcijsku kuću. Sa dečkom radim na pesmi koju ću uskoro objaviti. Odlučili smo da idemo dužim i težim putem jer ne želim da se moja karijera gradi na žutilu i tračevima.

– Želim sve da radim sama. Ne smatram da je ovo u Grandu loš put, puno ljudi je tako postiglo uspeh, ali to nije moj put. Ja želim sama da radim svoje pesme. Prioriteti su mi se promenili. Želim da stvaram muziku koja se meni dopada i zato mislim da Grand nije za mene – dodala je mlada pevačica.

Pročitajte još Burak Ozčivit, slavni BALI BEG, optužen za ZLOSTAVLJANJE! Turska u ŠOKU! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

– Tamo ne bih mogla da budem ono što jesam. Taj koncept mi ne odgovara. Mnogo veću tremu imam u Zvezdama Granda nego na nastupima. Tamo ne mogu da dam svoj maksimum, ne mogu da dođem do izražaja.

– Za ovaj krug sam pripremila dve zahtevne pesme i sve vreme mi je bilo u glavi da to tamo ne mogu predstaviti onako najbolje kako umem. Kad dođem tamo nalazim se u neprirodnom okruženju. Imam veliki strah da ne pogrešim – objasnila je Stela.

Pročitajte još Serija KALKANSKI KRUGOVI (SPOJLER) – Otkrivamo! Evo KO je BABA GUBA! Spremite se za VELIKI ŠOK!

https://www.instagram.com/p/CMulN_3LpmQ/

– Tamo ne mogu da kontrolišem uslove u kojima pevam. Ne kažem da su ti uslovi loši, ali su specifični. Ne mogu da biram kakav će mi biti vokal i sve ono što ću moći kad budem imala svoje koncerte – zaključila je ona.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/pulsonline

Advertisement