Connect with us

Top Story

ŠOK! Lidija Vukićević konačno ISPRAVILA KOSU! Pogledajte kako sada IZGLEDA! (FOTO)

Published

on

Lidija Vukićević ponovo šokira! Poznata glumica je svima prepoznatljiva po dugoj, crnoj, kovrdžavoj kosi. A sada je sve iznenadila poslednjom objavom na “Instagramu”.

PROČITAJTE JOŠ: Stevan Piale u PROBLEMU! Njegova SUPRUGA BIRA između UNE, ŽAKLINE i SOFIJE. Otkriva da li je LJUBOMORNA! Njen odgovor će vas ŠOKIRATI!

Zvezda serije “Igra sudbine” se dolučila na promenu i fotkom koju je objavila na Instagramu iznenadila sve svoje pratioce.

PROČITAJTE JOŠ: ŽARKO LAUŠEVIĆ je imao teži ŽIVOT od VELIBORA iz serije KALKANSKI KRUGOVI! A sada se po njemu snima SERIJA!

Naime, Lidija Vukićević je ispravila kosu, a u ovo izadnju je sada prvi put viđena.

– Mogu ja i ovako – napisala je ispod fotografije, na kojoj joj je skroz ispravljena kosa.

Inače, Lidija Vukićević je otkrila nedavno da je napokon pronašla partnera koji joj odgovara. I to 15 godina mlađeg od sebe.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Novi ZEMLJOTRES drma ZVEZDE GRANDA! Još jedna UČESNICA napušta ŠOU! A evo i KOJA!

– Mlađi partner mi je uneo novu radost. Bio mi je potreban neko sličan meni, ne verujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj talasnoj dužini. Ko god je pokušao da me spusti na zemlju, sam je završio spušten, mnogo niže od mene – rekla je Lidija Vukićević.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVENO koliko ZARAĐUJE žiri šoua ZVEZDE GRANDA! Od OVIH cifara ZAVRTEĆE vam se u GLAVI! EVO ko je NAJSKUPLJI!

– Klasičan sam emotivac, ali emocije moraju biti dobro vođene. Pokušavam da se ne dajem svakome i tek nedavno sam shvatila da me mnogi vide kao socijalnu ustanovu, jer umem da slušam, empatična sam i upijam kao sunđer, što se na kraju negativnu odrazi na mene. Odlučila sam da napravim selekcija za koga to treba da radim – poručila je popularna glumica.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Kurir

Advertisement