Connect with us

Featured

Igra sudbine 307. epizoda donosi NAJVEĆI ŠOK do SADA! A evo o ČEMU JE REČ!

Published

on

Igra sudbine 307. epizoda

Serija Igra sudbine ne zna za umor. Uskoro će godinu i po kako su članovi porodica Kanački, Ožegović i Šubarević uz sve njihove prateće i preteće likove kročili na našu scenu. A zabavi se još ni ne nazire kraj. Scenarista serije Žarko Jokanović nedavno je obradovao publiku. Sa već proširenih 307 epizoda, seriju je proširio za još 100. A ideja mu i dalje ne manjka.

Pročitajte još ŠOK! Lidija Vukićević konačno ISPRAVILA KOSU! Pogledajte kako sada IZGLEDA! (FOTO)

Tako je u intervjuu za TV Novosti otkrio da nam prava uzbuđenja tek predstoje. A na šta je tačno mislio, otkrivamo u redovima koji slede.

Pročitajte još ŽARKO LAUŠEVIĆ je imao teži ŽIVOT od VELIBORA iz serije KALKANSKI KRUGOVI! A sada se po njemu snima SERIJA!

– Do sada sam napisao 8.821 stranicu. Očekuje me još oko 3.200. Ukupno, kada sve budem završio, serija će biti ispisana na skoro 12.000 stranica. Sklopio sam sve priče do kraja. Radnja je zaokružena. Ostalo je samo još da napišem sve do kraja. Siguran sam da će publika doživeti pregršt uzbuđenja. Čeka nas mnogo iznenađenja, radosti, smeha, suza i neizvesnosti – istakao je Žarko Jokanović u intervjuu za TV Novosti dodajući da neće biti povratka u prošlost kao u originalnoj seriji.

Pročitajte još Stevan Piale u PROBLEMU! Njegova SUPRUGA BIRA između UNE, ŽAKLINE i SOFIJE. Otkriva da li je LJUBOMORNA! Njen odgovor će vas ŠOKIRATI!

– Uveren sam da niko ne može da predvidi šok koji nas očekuje u 307. epizodi. Izuzetno se radujem saradnji sa Mikijem Damnjanovićem. On je maestralno dočarao ulogu misterioznog lika Filipa Dodića Dode – zaključuje Jokanović, ostavljajući nas da se pitamo – šta će se to dogoditi u 307. epizodi!

Foto Promo

Advertisement