Connect with us

Top Story

Radio Mileva 24. epizoda: MILEVA zakazuje SASTANAK sa DEČKOM iz mladosti. CVETA je sprema za IZLAZAK. Sledi ŠOU! (VIDEO)

Published

on

“Radio Mileva” (24. epizoda) je nova domaća humoristička serija, koju radnim danima gledamo na RTS 1. U ponedeljak, 12. aprila, na programu je 24. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: Dragana Mićalović OTKRIVA da li je Una POŠTENA devojka? EVO šta bi volela da NAUČI od nje!

Milevina unuka, Sonja, ima svoj “Jutjub” kanal. Jedna njena objava posvećena je odeći koju je nosila Mileva.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! EVO kako je izgledala SVADBA Tome Zdravkovića U ČIKAGU! (FOTO, VIDEO)

Međutim, Milevi se ne dopada to preturanje po njenim stvarima. I dok vraća svoje haljine u orman, Mileva pronađe pisma svoje ljubavi iz mladosti, Ljubiše.

Njena komšinica Cveta joj kaže da bi mogla da se ponovo vidi sa Ljubišom i obnovi svoju romantičnu vezu.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Posle serije PORODICA, stiže i SABLJA – politička DRAMA o ubistvu ZORANA ĐINĐIĆA!

Mileva se protivi toj ideji tvrdeći da je ona poštena žena i da je navikla na svoj način života. Na Cvetino insistiranje, Mileva ipak pristane da pozove Ljubišu.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – OTKRIVAMO: EVO kako Katarina Radivojević i Dragan Bjelogrlić izgledaju u seriji NEČISTA KRV! Pogledajte VIDEO!

Sinopsis: Komedija „Radio Mileva“ (24. epizoda) prati svakodnevicu Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom. Mileva je glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Penzionerka koja je radni vek provela u ulozi sekretarice predsednika Opštine na šta je izuzetno ponosna. Samouverena, energična, namazana, žena koja ima sve informacije, žena za sve vremena, snalažljiva i oštroumna. Ćerka Natalija je njen antipod. Profesor Srpskog jezika i književnosti u Matematičkoj gimnaziji. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, jedna neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera, radi za male pare u školi gde nema ni pun fond časova…

Režiju humorističke serije „Radio Mileva“ potpisuje Elmir Jukić. Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Kris Gavrić, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Branimir Brstina i Anđelka Prpić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement