Connect with us

Featured

Igra sudbine 266. epizoda: Ko je MISTERIOZNA ŽENA koja je došla kod TIĆE? STRAHINJINA MAJKA?

Published

on

Igra sudbine 266. epizoda, koja je na programu u utorak, 13. aprila na TV Prva od 21.00 obećava velike prevrate. Jedna ljubav će konačno planuti, Bruner će nastaviti da kuje nove planove protiv Ade, a Matija će šokirati porodicu Kanački.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Lidija Vukićević konačno ISPRAVILA KOSU! Pogledajte kako sada IZGLEDA! (FOTO)

Bruner ne miruje. Pozvao je u Nemačku Donku i Zvonimira da im da nove instrukcije protiv Ade Kanački. Za Donku ima dodatni plan. Mora da se uvuče u krevet jednoj jako važnoj osobi i tako joj da alibi. Ko zna šta je ovog puta smislio…

PROČITAJTE JOŠ: Serija BELEŽNICA: SAZNAJ sve o srpskom DOSIJEU IKS! Evo KADA i GDE ćemo je GLEDATI! (FOTO)

I u domu Kanačkih biće neprijatnih iznenađenja. Pred Adom i ostatkom porodice pojavljuje se omraženi Matija i dovodi sa sobom Klaudiju.  Oni im saopštavaju da su se upravo venčali.

PROČITAJTE JOŠ: Vojin Ćetković ISKRENO o DOBRIM i LOŠIM domaćim SERIJAMA

Za to vreme, Luka i Una se tope u blizini jedno drugog. Luka konačno priznaje ono što mu leži da srcu. A to je da je zaljubljen u Unu.

PROČITAJTE JOŠ: Serija RADIO MILEVA – SAZNAJEMO: Hoće li biti DRUGE SEZONE? Kada ćemo gledati 10 poslednjih epizoda?

Tića će se šokirati kada shvati ko ulazi u njegov kafić “Maldivi”… Ko je misteriozna ženska osoba: Sofija, Strahinjina majka ili neko treći?

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Novi ZEMLJOTRES drma ZVEZDE GRANDA! Još jedna UČESNICA napušta ŠOU! A evo i KOJA!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 266. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Promo Prva

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement