Connect with us

Top Story

Igra sudbine OTKRIVAMO – Evo KO je VID ZALAD! Šurovao sa ZEMUNSKIM KLANOM, a ŠTA je spremio ADI KANAČKI?

Published

on

Igra sudbine, Vid Zalad

Vid Zalad, zli blizanac, iliti „zlizanac“ kako ga je krstio Luka Kanački, u seriji „Igra sudbine“ doneo je prijatno iznenađenje. Budući da su se vetrovi zla u pomenutoj hit telenoveli pomalo ustajali, ovaj povetarac koji je stigao pravo iz Amerike, pravo je osveženje. I sigurni smo, izlistaće neke veoma zanimljive stranice popularnog serijala.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – ĐORĐE MILOSAVLJEVIĆ za FILM i TV otkriva SVE o finalu serije KALKANSKI KRUGOVI i DRUGOJ SEZONI! OVO je najveća KLETVA ZABRANA!

Sin Dine Zalad, Boškove ljubavi pre Ade Kanački. Brat Nore Zalad, koja nam za sada deluje fino i pristojno. I bivši dečko Une Hristić kojoj je život pretvorio u pakao, i od koga ona strepi i u Srbiji. Vid Zalad je spreman da zagorča živote mnogih. A ne preza ni od ljubavnih intriga, te je sirotu Žaklinu Tankosić već upleo u svoju opasnu paukovu mrežu. Istina time će iz svog toksičnog zagrljaja pustiti Unu, a i Žaklinicu preusmeriti sa Luke. To mu je donkele i doprinos silama dobra.

Pročitajte još Serija BELEŽNICA: SAZNAJ sve o srpskom DOSIJEU IKS! Evo KADA i GDE ćemo je GLEDATI! (FOTO)

Ipak, od Vida ne bi trebalo očekivati mnogo toga dobrog. A to se može zaključiti i iz role koju je glumac Stojan Đorđević dočarao na našim malim ekranima, pre nego što je uleteo u zlokobnu kožu Vida Zalada. Ako se ne sećate najbolje o kome je reč, tu smo da vas podsetimo. Stojanović je pre serije Igra sudbine, igrao u popularnom krimiću „Klan“ koji nas je pričom o Paši i Šoku zabavio tokom zime za nama na kanalu Superstar TV.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Sledi VELIKI ŠOK! Nora i Vid su BRUNEROVA DECA?

Vratite li malo film unazad, prisetićete se da je u ovoj seriji Đorđević igrao lik prljavog policajca Dobera koji je pristao da sarađuje sa mladim nadama buduće najuticajnije kriminalne grupe i tvorcima Zemunskog klana. Hoće li Đorđević nastaviti stopama Dobera, pa nam i Igru sudbine začiniti sa malo prljavih poteza i niskih udaraca, tek ćemo videti.

Pročitajte još Kalkanski krugovi 9. epizoda: Svetlana OTKRIVA Dejanu TAJNE pukovnika MARKOVIĆA! Evo o čemu je REČ!

Inače, glumac Stojan Đorđević, rodom iz Kragujevca diplomirao je na FDU 2011. godine sa predstavom „Neke devojke“. Dve godine kasnije je završio master studije, takođe na odseku gluma, sa predstavom „Zoološka priča“.

Pročitajte još Igra sudbine 307. epizoda donosi NAJVEĆI ŠOK do SADA! A evo o ČEMU JE REČ!

Veoma zanimljiv podatak je da je glumu završio u klasi sa poznatim glumcima među kojima su Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Tamara Dragičević, Miljana Gavrilović, Jelisaveta Orašanin i mnogi drugi. Kako je nedavno otkrio, ovu klasu glumaca još zovu i Svarovski klasa, zbog velikog uspeha koji su postigli na domaćoj i stranoj glumačkoj sceni.

Pročitajte još ŽARKO LAUŠEVIĆ je imao teži ŽIVOT od VELIBORA iz serije KALKANSKI KRUGOVI! A sada se po njemu snima SERIJA!

Stojan je srećno oženjen, i otac je dvoje dece – sina Andreja, i ćerkice Saše. Svoju porodicu smatra svojim najvećim bogatstvom.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement