Connect with us

Top Story

UBICE MOG OCA 5: Frano Lasić za FILM I TV otkriva SVE o ulozi u novoj sezoni popularnog krimića i priznaje – hoće li ON pevati novi hit UBICA?

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Ime koje povezuje film „Okupacija u 28 slika“ i muzičke hitove „Volim te budalo mala“ i „Zagrljeni“ je Frano Lasić. I upravo on stiže u petu sezonu serije „Ubice mog oca“ koju ćemo od jeseni gledati na Superstar TV i RTS. U novoj sezoni on će imati epizodnu ulogu, ulogu advokata.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – Hoće li TAJKUN dobiti DRUGU SEZONU i da li će se DRAGAN BJELOGRLIĆ pojaviti u nastavku?

– Glumim Ivinog advokata, a nju je za ovu sezonu oživela sjajna Branka Katić. Njegov posao je, kao i svakog advokata, da klijentkinju izvuče iz problema u koje je upala, da joj pomogne – kratko je za Film i TV rekao Frano Lasić, ne želeći da otkriva više detalja o svom liku.

Frano Lasić i Slaviša Čurović na setu pete sezone serije UBICE MOG OCA

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo KADA ćemo gledati seriju NEČISTA KRV i film HADŽIJINO ZVONO!

U razgovoru za naš portal posebno je istakao kako je ekipa sa kojom je radio na novoj sezoni „Ubica mog oca“ sjajna i uigrana.

– Sve na setu funkcioniše kao švajcarski sat, sve je na vreme, svi se držimo propisanih epidemioloških mera na snimanju. Doduše, godinu dana već živimo sa ovim virusom, pa smo naučili da se čuvamo i poštujemo mere kako bismo što pre izašli iz cele ove neugodne situacije – kaše Lasić.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI Otkrivamo SVE o strašnoj BOLESTI od koje boluje MAČJI SMEH! Šta je FENILKETONURIJA?

Frano Lasić u Beogradu je već dosta dugo, a kaže da radi kad god se ukaže prilika.

– Radio sam sa Rašom Andrićem „Leto kada sam naučio da letim“, zatim i „Beležnicu profesora Miškovića“, pa sa Zdravkom Šotrom na „Aleksandru od Jugoslavije“  – priča poznati glumac o svojim nedavnim projektima. – U planu ima još projekata, ali oni su na čekanju zbog celokupne situacije. To su „Ne igraj na Engleze“, „Kofer“. Radio sam i sa Vinkom Brešanom u Zagrebu, ima posla, ali to su manje neke uloge. Verujem da će i većih biti uskoro.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – 10 najvećih TAJNI ZABRANA koje ćemo OTKRITI u DRUGOJ SEZONI! Šta će biti sa Petrom, ko je baba Guba i zašto…

Seriju „Ubice mog oca“ već četiri sezone prate naslovne muzičke numere koje postaju hitovi, pa se samo nametnulo pitanje da našem sagovorniku nije slučajno ponuđeno da upravo on otpeva naslovnu numeru za petu sezonu.

– Ne, to će, ipak, uraditi neko drugi – iskren je Lasić.

Pročitajte još Jugoslava Drašković u potresnoj ispovesti PRIZNALA – IGRA SUDBINE spasla me je kad mi je bilo NAJGORE U ŽIVOTU! A evo i KAKO!

Za prestonicu Srbije Frana Lasića vezuje i ljubav. On je u braku sa Milenom, a imaju i četvoromesečnog sina Nikolasa. Iz prva dva braka Lasić ima troje dece – Janka, Linu i Luku.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – Glumac Lazar Nikolić OTKRIVA tužnu sudbinu MAČJEG SMEHA! I njegovu NAJMRAČNIJU TAJNU!

– Supruga Milena i ja sve sa lakoćom uz Nikolasa obavljamo. Presladak je, samo se smeje po ceo dan, jedino se čuje kada je gladan. Nikolas me je potpuno ispunio, uneo neko ogromno veselje – kroz širok osmeh završava razgovor za film i TV Frano Lasić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement