Connect with us

TV

Igra sudbine 267. epizoda: ŠOK! Sofija je, ipak, TRUDNA! A evo ko je OTAC…

Published

on

Igra sudbine 267. epizoda, koja se prikazuje u utorak, 13. aprila na TV Prva od 21.00 doneće dosad najveće šoke! Dve žene su trudne! Tića je u velikom problemu! Ada Kanački ulazi u sukob sa ministarkom Milevom! I to nije sve! Spremite se za neviđene obrte u nastavku teksta!

PROČITAJTE JOŠ: Jugoslava Drašković u potresnoj ispovesti PRIZNALA – IGRA SUDBINE spasla me je kad mi je bilo NAJGORE U ŽIVOTU! A evo i KAKO!

Nakon posete misteriozne žene, Tića obaveštava Ivana da kafić Maldivi ide na doboš.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Evo KADA ćemo gledati seriju NEČISTA KRV i film HADŽIJINO ZVONO!

Dijana Erski ne miruje. Modna kreatorka informiše osoblje “Kan holdinga” o dešavanjima iz kuće Kanačkih. Matija se tajno venčao sa Klaudijom i njih dvoje čekaju bebu!

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – Glumac Lazar Nikolić OTKRIVA tužnu sudbinu MAČJEG SMEHA! I njegovu NAJMRAČNIJU TAJNU!

Ali ne čeka bebu samo Klaudija! Sofija stavlja Matijinu ruku na svoj stomak i otkriva mu da će postati otac. I to dvoje dece!

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – Hoće li TAJKUN dobiti DRUGU SEZONU i da li će se DRAGAN BJELOGRLIĆ pojaviti u nastavku?

Cole dobija važnu informaciju i deli je sa nestrpljivim Aleksom, dok ministarka Mileva i Ada ukrštaju koplja u klubu.​

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – 10 najvećih TAJNI ZABRANA koje ćemo OTKRITI u DRUGOJ SEZONI! Šta će biti sa Petrom, ko je baba Guba i zašto je Dejanu dala narukvicu…

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 267. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Promo Prva

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement