Connect with us

Top Story

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – Hoće li TAJKUN dobiti DRUGU SEZONU i da li će se DRAGAN BJELOGRLIĆ pojaviti u nastavku?

Published

on

Serija TAJKUN nastala u saradnji produkcije Firefly i Telekoma Srbije, a po scenariju Đorđa Milosavljevića, bila je jedna od onih koje su obeležile prošlo godinu i prvi korona lokdaun. Mada se glavna misterija na kraju razrešila, poslednje scene ostavile su mnogo prostora za nastavak serije. U nedavnom intervjuu sa Milosavljevićem povodom njegovog novog hita „Kalkanski krugovi“ dotakli smo se i planova za seriju Tajkun, i evo šta je on o tome rekao. Hoće li biti druge sezone „Tajkuna„?

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo KADA ćemo gledati seriju NEČISTA KRV i film HADŽIJINO ZVONO!

– Scenario za drugu sezonu “Tajkuna” je u završnoj fazi, ali njegova realizacija zavisi od puno drugih faktora… mnogi od autora serije su zauzeti svojim projektima. Ipak se nadam da će se “Tajkun” nastaviti po planu, i to snimanjem tokom sledeće godine – poručio je kratko Milosavljević, dodajući da postoji interesovanje svih da se ova priča nastavi. I njegovo, ali i publike i produkcije.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI Otkrivamo SVE o strašnoj BOLESTI od koje boluje MAČJI SMEH! Šta je FENILKETONURIJA?

– Kako je to scenarista Kevin Vilijamson koji potpisuje legendarni filmski horor serijal „Vrisak“, rekao – nastavci uvek moraju da ponude više. Tako ćemo i mi u nastavku „Tajkuna“ ponuditi svega više. I drame, i akcije i tajkuna – istakao je Milosavljević u ranijem intervjuu za Film i TV koji možete pročitati OVDE i odgovorio u nastavku na pitanje koje nas SVE zanima.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – 10 najvećih TAJNI ZABRANA koje ćemo OTKRITI u DRUGOJ SEZONI! Šta će biti sa Petrom, ko je baba Guba i zašto…

– Ne mogu trenutno mnogo da vam otkrivam o svemu, priča bi se širila i u prošlost i u budućnost. A da li će se Dragan Bjelogrlić pojaviti u drugoj sezoni, još je rano da otkrivam, mada je on taj koji sigurno obeležio prvi ciklus i dao ljudsko lice „Tajkunu“ – zaključuje Milosavljević.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – Glumac Lazar Nikolić OTKRIVA tužnu sudbinu MAČJEG SMEHA! I njegovu NAJMRAČNIJU TAJNU!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement