Jugoslava Drašković u potresnoj ispovesti PRIZNALA – IGRA SUDBINE spasla me je kad mi je bilo NAJGORE U ŽIVOTU! A evo i KAKO!

Igra sudbine, Brzutka

Glumicu Jugoslavu Drašković već četiri decenije pamtimo po ulozi koja joj je preko noći donela regionalnu slavu i preokrenula život za 180 stepeni. Onog trenutka kada su Tanja Bošković i Dubravka Mijatović odlučile da napuste seriju “Srećni ljudi” zasjala je Jugoslavina srećna zvezda i pretvorila je u najpoznatije TV lice devedesetih godina prošlog veka. Čuvenu Đinu Đavolčiča. Taj nadimak pratio ju je dugo.

Pročitajte još Igra sudbine 266. epizoda: Ko je MISTERIOZNA ŽENA koja je došla kod TIĆE? STRAHINJINA MAJKA?

Međutim, Jugoslava se u međuvremenu povukla iz javnosti kako bi se posvetila odgajanju ćerkice i privatnom poslu. Sve donedavno, kada je opet – preko noći zablistala u roli Božidarke, iliti Brzutke u seriji “Igra sudbine” i ponovo osvojila ljubav miliona domaćih gledalaca.

Pročitajte još Igra sudbine OTKRIVAMO – Evo KO je VID ZALAD! Šurovao sa ZEMUNSKIM KLANOM, a ŠTA je spremio ADI KANAČKI?

U intervjuu koji je nedavno dala, Jugoslava je otkrila da joj je upravo taj poziv značio mnogo nakon što je prošlo godinu i po dana od smrti njenog supruga Zorana Cvetanovića.

– Hvala scenaristi Žarku Jokanoviću koji me je predložio za ulogu u seriji „Igra sudbine“. Kao i Svetlani Drinjaković, glavnom producentu, što su mi dali priliku da zaigram u seriji neposredno nakon smrti supruga. Radeći svakodnevno posao koji volim uspela sam da lakše prebrodim taj najteži period u mom životu. Nikada neću moći dovoljno da im zahvalim. Čitava ekipa na snimanju je kao jedno. Pevanje, lepa klopa, šale… Mogu slobodno da kažem da smo tokom ovog perioda kako snimamo seriju postali jedna velika porodica – kaže Jugoslava, dodajući da je rolom Božidarke napravila pomak u odnosu na uloge koje je do sada igrala.

Pročitajte još Vojin Ćetković ISKRENO o DOBRIM i LOŠIM domaćim SERIJAMA

– Ovo je kompleksan lik majke koja čini sve što može da popravi situaciju u koju je upala svojim nedelovanjem. Ako decu ne zaštitite na vreme i ne pružite im sigurnost, ona mogu da odrastu u problematične osobe, bez moralnog kompasa – smatra glumica, koja u pomenutoj seriji glumu majku Matei Milosavljević, odnosno ozloglašenoj Sofiji Šubarević.

Pročitajte još  EKSKLUZIVNO – ĐORĐE MILOSAVLJEVIĆ za FILM i TV otkriva SVE o finalu serije KALKANSKI KRUGOVI i DRUGOJ SEZONI! OVO je najveća KLETVA ZABRANA!

Matea je iznimno talentovana osoba i već formirana glumica, kojoj saveti nisu potrebni. Uživam u radu s njom, a mislim da njeno vreme tek dolazi, u kojem će pokazati širok dijapazon svog raskošnog talenta – zaključuje Draškovićeva koja trenutno želi da se fokusira na samo jedan televizijski projekat.

Pročitajte još Serija BELEŽNICA: SAZNAJ sve o srpskom DOSIJEU IKS! Evo KADA i GDE ćemo je GLEDATI! (FOTO)

– Isključivo sam fokusirana na seriju „Igra sudbine“, rad u porodičnoj firmi, kao i povremeno igranje u pozorištu „Puž“ u kojem glumim više od 25 godina. Ta tri posla koja radim meni su sasvim dovoljna. U godinama sam kada znam da odredim prioritete. Ne želim i neću da se rasplinjavam na milion različitih poslova. Od života sam dobila i više nego što sam očekivala. Velike sreće i velike tuge. I tako „smešano, najlakše se pije“. Tu sam, šta god mi život pripremi. Možda bih samo poželela da dočekam da budem svedok odrastanja svojih unučića jednog dana. Sve ostalo sam dobila i na svemu tome sam zahvalna – smatra Jugoslava Drašković.

Pročitajte još  IGRA SUDBINE – Sledi VELIKI ŠOK! Nora i Vid su BRUNEROVA DECA?

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Informer