Connect with us

Top Story

Radio Mileva 25. epizoda: FINALE 1. sezone – MILEVA će doći do neočekivanog BOGATSTVA! Evo i KAKO! (VIDEO)

Published

on

“Radio Mileva” (25. epizoda) je nova domaća humoristička serija, koju radnim danima gledamo na RTS 1. U utorak, 13. aprila, na programu je 25. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 267. epizoda: ŠOK! Sofija je, ipak, TRUDNA! Čeka BLIZANCE! A evo ko je OTAC…

Mileva se probudila i odmah uzela knjigu “Sanovnik” da rastumači značenje svog sna… Srećna je kad u knjizi pročita da će doći do neočekivanog bogatstva preko novog posla.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – 10 najvećih TAJNI ZABRANA koje ćemo OTKRITI u DRUGOJ SEZONI! Šta će biti sa Petrom, ko je baba Guba i zašto je Dejanu dala narukvicu…

Mileva pozove ćerku Nataliju i unuku Sonju na porodični sastanak. Kaže im da je sanjala kako je upala u svinjske fekalije i da to zapravo znači da njih tri odmah moraju da započnu zajednički posao.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – Glumac Lazar Nikolić OTKRIVA tužnu sudbinu MAČJEG SMEHA! I njegovu NAJMRAČNIJU TAJNU!

Po Milevi, to znači da bi trebalo da se bave eko turizmom. Mileva je ubeđena da će ta ideja biti uspešna kao i sve čime se ona do sada bavila. Natalija je skeptična prema toj ideji.

PROČITAJTE JOŠ: Jugoslava Drašković u potresnoj ispovesti PRIZNALA – IGRA SUDBINE spasla me je kad mi je bilo NAJGORE U ŽIVOTU! A evo i KAKO!

Sinopsis: Komedija „Radio Mileva“ (25. epizoda) prati svakodnevicu Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom. Mileva je glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Penzionerka koja je radni vek provela u ulozi sekretarice predsednika Opštine na šta je izuzetno ponosna. Samouverena, energična, namazana, žena koja ima sve informacije, žena za sve vremena, snalažljiva i oštroumna. Ćerka Natalija je njen antipod. Profesor Srpskog jezika i književnosti u Matematičkoj gimnaziji. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, jedna neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera, radi za male pare u školi gde nema ni pun fond časova…

Režiju humorističke serije „Radio Mileva“ potpisuje Elmir Jukić. Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Kris Gavrić, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Branimir Brstina i Anđelka Prpić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement