Connect with us

Top Story

Serija RADIO MILEVA se VRAĆA sa DRUGOM SEZONOM! Evo KADA gledamo NOVE EPIZODE!

Published

on

Serija “Radio Mileva” oprostila se sinoć od milionske publike. Uz ovu pitku komediju od početka njenog emitovanja bio je svaki treći gledalac u Srbiji. Mileva, glava porodice, ali i cele zgrade, zaokružila je tek jedan deo puta, jer putovanje nastavlja na jesen.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Evo KADA ćemo gledati seriju NEČISTA KRV i film HADŽIJINO ZVONO!

Kraljica komedije Olga Odanović, vozila je svoju Milevu u najvišoj brzini. U svih 25 epizoda bila je to brza, ali sigurna vožnja, pa je Mileva postala najomiljenija penzionerka i komšinica. Ali i ona koja zna da mnoge izvede iz takta.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – Hoće li TAJKUN dobiti DRUGU SEZONU i da li će se DRAGAN BJELOGRLIĆ pojaviti u nastavku?

– Možda sam nekad i iznervirala publiku svojim grubim načinom prema ćerki i prema svojoj unuci. Ali to je sve iz njene plemenite želje da napravi najbolje što može za svoju porodicu, za svoje komšije. S druge strane, vidimo da Mileva ima veliko srce, da ima dušu, da je plemenita – rekla je Olga Odanović.

PROČITAJTE JOŠ: UBICE MOG OCA 5: Frano Lasić za FILM I TV otkriva SVE o ulozi u novoj sezoni popularnog krimića i priznaje – hoće li ON pevati novi hit UBICA?

Osim Mileve, serija koju je režirao Elmir Jukić po ideji Nebojše Garića, donela je niz najraznovrsnijih karaktera. Duhoviti dijalozi, zanimljivi zapleti i upečatljiva glumačka ekipa obezbedili su “Radio Milevi” više od milion i po gledalaca po epizodi.

PROČITAJTE JOŠ: Jugoslava Drašković u potresnoj ispovesti PRIZNALA – IGRA SUDBINE spasla me je kad mi je bilo NAJGORE U ŽIVOTU! A evo i KAKO!

– Snimamo u maju i junu naredne epizode i jedva čekamo da se vidimo ponovo na jesen. Hvala dragoj publici, hvala vama svima koji ste bili uz nas svake večeri od ponedeljka do petka. Ako smo uspeli da vam vratimo osmeh na lice, veliku stvar smo uradili – istakla je Odanovićeva.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – Glumac Lazar Nikolić OTKRIVA tužnu sudbinu MAČJEG SMEHA! I njegovu NAJMRAČNIJU TAJNU!

Televizijska serija “Radio Mileva”, postavila je visoke standarde za ove naše, svakodnevne “radio Mileve”. Sinoć je bio kraj, ali samo prve sezone.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor RTS

Advertisement