Connect with us

Top Story

HIT! Slaven Došlo ponovo OBUKAO UNIFORMU! I ODLIČNO mu STOJI! Otkrijte i u KOJOJ SERIJI!

Published

on

Radnja ovog sitkoma smeštena je u letelicu jedne avio kompanije u kojoj se odvija mnoštvo avantura, anegdota, životnih situacija, ali na jedan veoma komičan način. Videćemo prevare, lopovluke, mnogo strasti, čak i ubistvo. Sve ovo biće sastavni deo letova ove avio kompanije. Biće tu i crnohumornih trenutaka, ali i mnogo kontroverzi.

Pročitajte još Serija RADIO MILEVA se VRAĆA sa DRUGOM SEZONOM! Evo KADA gledamo NOVE EPIZODE!

Kada je snimljena pilot epizoda ovog sitkoma 2018. godine u podeli je bio i Petar Strugar. Glavni pilot je i dalje Ivan Đorđević Džudi, poznatiji nam iz serije Tajkun, a ekipi se kako smo saznali pridružio i mladi glumac Slaven Došlo.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – Hoće li TAJKUN dobiti DRUGU SEZONU i da li će se DRAGAN BJELOGRLIĆ pojaviti u nastavku?

Prva klapa pala je 9. aprila, a kako saznajemo, ova “avio kompanija”, imaće i internacionalne letove, pa ćemo među putnicima u „Aviondžijama“ videti i crnce i latinose.

Džudijev copilot u prvobitnoj postavi trebalo je da bude Marjan Todorović, stjuardese Jelena Stupljanin, Bojana Kovačević, Marija Babić, a stjuarta Petra Strugara očigledno je zamenio baš Slaven Došlo.

Pročitajte još Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – 10 najvećih TAJNI ZABRANA koje ćemo OTKRITI u DRUGOJ SEZONI! Šta će biti sa Petrom, ko je baba Guba i zašto…

Avio mehaničari na prvom spisku bili su Ljubomir Bandović i Srđan Miletić, bez kojih se čelična ptica nikada i ne bi vinula u nebo. Svi ovi likovi u svakoj epizodi susrešće se sa novim putnicima – od monaha, sportista, pevača, pa preko hirurga, političara, transvestita, foto modela, sve do plaćenih ubica i terorista. I svi oni unosiće nemir u radove avio kompanije, praveći dodatno dramatačnu situaciju.

Foto Printskrin

Advertisement