Connect with us

Top Story

Serija JEDINI IZLAZ će vas opčiniti kao i KALKANSKI KRUGOVI! Evo i ZAŠTO! (VIDEO)

Published

on

Serija “Jedini izlaz”, psihološki triler protkan misterijom sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi, obeležiće april na Superstar TV. Ova uzbudljiva saga, zasnovana na zastrašujuće realnim situacijama, snimljena je u zajedničkoj produkciji Telekoma Srbija i “Stanković i sinovi”. Režiju potpisuje Darko Nikolić i prikazivaće se subotom i nedeljom od 21 čas.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Evo KOLIKO koštaju SRPSKE SERIJE! Ovo su NAJSKUPLJE, a ovo NAJJEFTINIJE!

Radnja serije “Jedini izlaz” vrti se oko neobične sudbine Ane Kolar. Žene koja je usled velikog požara u klubu čije ime nosi i sama serija izgubila muža Sašu. Ali i pamćenje na tu kobnu noć. Posle vremena provedenog u komi, Ana sa sinom Lukom nastavlja život progonjena čestim noćnim morama i napadima panike. Teško se miri sa gubitkom supruga.

PROČITAJTE JOŠ: Serija RADIO MILEVA se VRAĆA sa DRUGOM SEZONOM! Evo KADA gledamo NOVE EPIZODE!

Preokret nastaje šest godina kasnije, kada od nepoznate osobe dobija snimak na kojem vidi pokojnog muža. Poverovala je da je on i dalje živ. Potraga za Sašom vodiće Anu kroz zamršen krug nasilja, laži i ucena. I dovešće u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – Glumac Lazar Nikolić OTKRIVA tužnu sudbinu MAČJEG SMEHA! I njegovu NAJMRAČNIJU TAJNU!

U lanac zločina, koji počinje nestankom mlade advokatice, i to baš kada je Saša navodno stradao, ulazi i inspektor Štrbac. Dok sve radi protiv njih, dvoje junaka počinju zajedničku potragu za istinom. Ona će ih naterati da se suoče sa najmračnijim tajnama iz prošlosti.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – 10 najvećih TAJNI ZABRANA koje ćemo OTKRITI u DRUGOJ SEZONI! Šta će biti sa Petrom, ko je baba Guba i zašto je Dejanu dala narukvicu…

Uloge u seriji sa elementima trilera, akcije, misterije i detektivskih zagonetki poverene su Anđelki Prpić, Janku Popović Volariću, Danici Maskimović, Ljubomiru Bandoviću, Vanji Ejdus, Milošu Vlalukinu, Srđanu Miletiću, Ani Mandić i brojnim drugim imenima domaće glumačke scene.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Slaven Došlo ponovo OBUKAO UNIFORMU! I ODLIČNO mu STOJI! Otkrijte i u KOJOJ SERIJI!

Serija “Jedini izlaz” emitovaće se svakog vikenda od 21 čas na Superstar TV. Ovaj kanal mogu pratiti korisnici iris TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV. Kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko MTEL Global.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement