Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: Čime se u stvari bavi KAN HOLDING? Pitanje na koje čak ni ADA KANAČKI ne zna ODGOVOR!

Published

on

Serija Igra sudbine opčinila nas je na prvu loptu svim svojim šarenolikim likovima. Svega i svačega ima u toj lepezi – od dobrica i pravih junaka koji ne uzmiču ni pred najvećim nevoljama, do negativaca i zlikovaca kojima su nevolje duševna hrana. Međutim, jedan junak serije Igra sudbine, kako se nama čini, nije dobio dovoljno pažnje. Iako se za njega vezuje najveći deo akcije. A to je – Kan Holding. Firma Ade Kanački koju je ona nasledila od preminulog supruga Boška, kojom je nekada predsedavao Aleksa, a sad joj je u direktorskoj fotelji – Luka.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – Otkrivamo: Koju veliku TAJNU krije KAFANA TRIBALIJA? Evo ŠTA znači njeno IME

Kan Holding je sastavni deo Igre sudbine od prve pizode. Bio je tu kada je Mila patila zbog Aleksine grubosti. Svedočio je i početku njihove ljubavi. Krahu Lukine i Miline veze, ali i njegovoj svadbi sa Sofijom. Kan Holding je doživeo i da se Matija skine do gole kože posle čaja namenjenog Adi Kanački. Čuo je i sve abrove koje je u svom stilu proširila Dijana Erski. Prisustvovao je i svim Jeleninim neuzvraćenim ljubavima, a eto – doživeo je i da upozna blizance Zalad.

Pročitajte još TOP 5 razloga zbog kojih BER GRILS OBOŽAVA SRBIJU! Novak Đoković je samo JEDAN OD NJIH!

Dakle, dolazimo do zaključka da Kan Holding o svakome zna SVE. A šta mi znamo o Kan Holdingu? Za početak, čime se bavi ova kompanija?

Luka Kanački Igra sudbine

Pa, priznaćemo… To nije lako zaključiti. Kan Holding, koliko smo mi uspeli da shvatimo, mogao bi da se bavi apsolutno svim i svačim – od proizvodnje donjeg veša do izrade motora za Nasine svemirske brodove kojima će čovečanstvo jednog dana osvojiti Mars. A zašto to kažemo?

Pročitajte još Serija SABLJA: Ko će igrati ĐINĐIĆA? Uliks FEHMIU, Raša BUKVIĆ, Nebojša DUGALIĆ…?

Za početak, Kan Holding ima magacin. U tom magacinu, kako smo videli postoji sve – od igle do lokomotive. Tako smo u prvim epizodama videli da Janko Luki probuši džak brašna kojim se ovaj ceo isposipa. Dakle, u magacinu Kan Holdinga skladišti se brašno. Ali i glomazne kartonske kutije. U pojedinim kadrovima, na tim kutijama mogu se videti slike raznih električnih uređaja. Tako u jednoj od epizoda, Luka u kombi, po Jankovom nalogu tovari lustere, klima uređaj, pa čak i mini sterilizator za pedikir i manikir. Ali, to nije sve. Odmah uz brašno i drugu robu u džakovima stoji i – hrana za kućne ljubimce. Naslagana na velike gomile.

Luka Kanački Igra sudbine

Pročitajte još 5 VELIKIH TAJNI koje će nam otkriti nove epizode serije IGRA SUDBINE – Kako je UMRO BOŠKO? Čija deca su Nora i VID? Šta…

E, sad. Kombiji Kan Holdinga, kako smo videli, robu razvoze širom Evrope. Tako Janko Debeljka kombijem Kan Holdinga u dva navrata šalje preko granice. Dakle, reč je o robi koja se izvozi koja je retka sirovina na inostranom tržištu. I na kraju, dolazimo do toga da u toj imperiji svega i svačega, Ada Kanački drži svoju modnu liniju. Dakle, uz brašno, električne aparate, hranu za kućne ljubimce i uvozno-izvozne sirovine, u Kan Holdingu možete naći i modnu kuću. A u njoj su zasposleni Mila, Dijana Erski, Žaklina i Nada. Ne tako mali broj radnika, priznaćete.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – NOVI ŠOK! Matija krije PET VELIKIH TAJNI! A peta je NAJSTRAŠNIJA!

Ipak, već u prvim epizodama prilikom Brunerove posete Adi Kanački i kan Holdingu kada su započeti razgovori o dokapitalizaciji, saznajemo da u firmi radi 1207 ljudi, a da njih 200 i kusur čeka na otkaz.

I zbog toga se sa pravom pitamo, čime se u stvari bavi Kan Holding?

Ada Kanacki

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement