Connect with us

Featured

Jedini izlaz 2. epizoda: ANA sumnja da je Sašinu SMRT LAŽIRALA njegova PORODICA! Evo zbog ČEGA (VIDEO)

Published

on

“Jedini izlaz” (2. epizoda), nova domaća triler serija, emituje se premijerno od 17. aprila vikendom na Superstar TV od 21.00. U nedelju, 18. arila, na programu je 2. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: Serija SABLJA: Ko će igrati ĐINĐIĆA? Uliks FEHMIU, Raša BUKVIĆ, Nebojša DUGALIĆ…?

Ana Kolar sve više sumnja da joj je muž živ. Traži Sašin zlatni sat koji se vidi na snimku, ali ga ne nalazi. Odlazi kod patologa, ali na slikama obdukcije se ne prepoznaje Saša.

PROČITAJTE JOŠ: OVO je NAJVEĆA MISTERIJA serije KALKANSKI KRUGOVI – Ko su DEJANOVE i MIONINE MAJKE? I da li njih dvoje imaju BELEG?

Preturajući po Sašinim stvarima otkriva tajni život svog muža. Vodio je sumnjive poslove sa bogatim strancima.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – Odgovaramo na TRI KLJUČNA PITANJA! Ko je BABA GUBA? Čemu služe NARUKVICE? Hoće li Dejan i Svetlana ostati ZAJEDNO?

Ona počinje da sumnja to ima veze sa njegovim nestankom, a da je Sašina porodica lažirala njegovu smrt.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! FARMA ide na DOBOŠ! Imanje u Lisovićima u RUŠEVINAMA! Sektaši drže RITUALE, a EVO za KOLIKO se PRODAJE! Zavrteće vam se U GLAVI od CIFRE!

Slučaj Malog Đoleta je proglašen za samoubistvo. Međutim, inspektor Štrbac veruje da je ubijen i da je njegova smrt povezana sa slučajem Nataše Vranješ.

PROČITAJTE JOŠ: KALKANSKI KRUGOVI – Ivana Zečević otkriva: Ova scena sa ŽARKOM LAUŠEVIĆEM bila mi je NAJPOTRESNIJA! Nju smo PRVO SNIMILI!

Štrbac saznaje da je Nataša pre šest godina prijavljena da je nestala. Njen slučaj je vodio kolega Voja Tošić, koji se pravi da se ne seća ničega.

PROČITAJTE JOŠ: Jedini izlaz 1. epizoda: ŠTA biste URADILI da saznate da vam je POKOJNI muž ŽIV? (VIDEO)

Seriju “Jedini izlaz” možete pratiti od 23. aprila i na RTS 1, vikendom od 20.05. U nedelju, 24. aprila, na programu je 2. epizoda.

Sinopsis: U centru zbivanja je Ana Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru. Šest godina posle nesreće, Ana ne može da povrati sećanja na nesreću niti da se pomiri sa gubitkom muža. Ima problema u komunikaciji sa sinom, pije lekove, redovno ide kod psihijatra i na sastanke porodica žrtava. Kada konačno odluči da se sa sinom preseli u inostranstvo, na mejl joj stiže misteriozni video snimak na kome se vidi njen muž i Ana posumnja da je Saša živ. Kod inspektora Dejana Štrpca dolazi Mali Đole, nekadađnji školski drug njegove ćerke. Đole traži od Štrpca da proveri potencijalno ubistvo devojke po imenu Nataša Vranješ. Štrbac tome ne pridaje veliki značaj, sve dok Mali Đole ne bude ubijen.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: Čime se u stvari bavi KAN HOLDING? Pitanje na koje čak ni ADA KANAČKI ne zna ODGOVOR!

Glavne uloge u seriji “Jedini izlaz” (2. epizoda) igraju: Anđelka Prpić, Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović, Joakim Tasić, Vukašin Jovanović i Vanja Ejdus.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement