Connect with us

Featured

ŠOK! Ova ZVEZDA serija IGRA SUDBINE i UBICE MOG OCA rodila se u AUTU! BABA presekla PUPČANU VRPCU! EVO o KOME je REČ!

Published

on

Glumac Slaviša Čurović trenutno mami osmehe milionskog auditorijuma kao Orlando na TV Prva u seriji Igra sudbine. Poznatog glumca uskoro ćemo gledati i u petoj sezoni serije Ubice mog oca, a za njega se vezuje jedan veoma zanimljiv podatak koji je Čurović otkrio gostujući u emisiji Šok Tok.

PROČITAJTE JOŠ MATIJA postaje OTAC! EVO kog je pola BEBA!

Naime, pričajući o svom detinjstvu posle rubrike o pet stvari koje o njima gledaoci nisu znali Slaviša je otkrio kako je došao na svet.

Branka-Katic-Ubice-mog-oca-5
sa Brankom Katić na setu pete sezone serije UBICE MOG OCA

PROČITAJTE JOŠ IVA ŠTRLJIĆ, zvezda serije IGRA SUDBINE OTKRIVA da li je MUVAJU KOLEGE, i šta na DIJANI ERSKI NIKADA ne bi MENJALA!

– Bilo je to 1977. godine. Verovali ili ne, rodio sam se u autu. U jednom crvenom Stojadinu koji smo tada imali, na pola puta između Kolašina i Bijelog polja. Zato mi u ličnoj karti i stoji kao mesto rođenja Bijelo polje – poručuje ovaj Kolašinac dodajući da pri prorođaju njegova majka nije imala pomoć doktora ili stručnog medicinskog osoblja.

PROČITAJTE JOŠ Saša Joksimović OTKRIVA sve Maksimove TAJNE i do kada će se SNIMATI serija IGRA SUDBINE!

– Sve je to baba odradila. Ona je presekla pupčanu vrpcu – otkrio je Slaviša Čurović kako je došao na svet.

PROČITAJTE JOŠ KALKANSKI KRUGOVI – Konačno RAZJAŠNJENA najveća MISTERIJA! KO je BABA GUBA? Nina Janković ili VESNA TRIVALIĆ?

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement