Connect with us

Featured

Igra sudbine 274. epizoda – Mila će PREVARITI ALEKSU? A evo i sa KIM!

Published

on

Igra sudbine 274. epizoda koja je na programu TV Prva u utorak, 23. aprila, nastaviće da vrti kolo sreće istim tempom. Neko će na tom ruletu dobiti sve, ali biće mnogo više onih koji će ostati bez ičega. Pa, da krenemo redom..

Pročitajte još Igra sudbine – Sledi novi ŠOK! Nora prelazi na ALEKSINU STRANU? Sofijina OSVETA će biti STRAVIČNA!

Dok je Strahinja u strahu kakva sudbina očekuje njegovo dete, i hoće se bolest njegove majke preneti na bebu, Ada kanački otkriva nešto drugo. Ona od marijane saznaje da su Sofija i Matija i te kako zajedno, ali i da Klaudija igra za Brunera.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – Glumica Nela Mihailović OTKRIVA sve TAJNE druge sezone! Hoće li DANICA PREŽIVETI?

Aleksa napada ida i traži od njega da mu kaže gde se nalazi Žaklina. Iako Vid pokušava da izvrda odgovor, Aleksi je jasno da je on nekako povezan sa njenim nestankom. Donka dolazi u Kan Holding i od Nore zahteva da ispuni sve što joj ona naredi. Nora, međutim, ne želi da odustane od istrage povodom smrti njenog oca.

Donka je ubeđuje da obustavi ekshumaciju Boškovog tela, jer bi tako mnoge istinemogle izaći na videlo. Međutim, Nora ne želi ni da čuje za to. Otvoreno joj preti i stavlja joj do znanja da ona neće odustati od pravde za sebe i svog brata.

Pročitajte još Saznajemo – Evo ŠTA predstavlja NARUKVICA iz serije KALKANSKI KRUGOVI! SVI smo POGREŠILI! EVO o ČEMU je u stvari REČ!

Ada će sunuti Klaudiji istinu u lice. Upozorava je – Bruner radi i tebi i Matiji o glavi! Ubiće vas! Za to vreme, u domu Šuabrevića odvija se prava drama. Maksim nasrće na Sofiju jer je Žaklini rekla da joj je Vukašin otac. Međutim, umesto Sofiju, Maksim svom snagom udara šamar Božidarki.

Pročitajte još HIT! OTKRIVAMO – Evo KO će biti GLAVNI JUNAK druge sezone serije KALKANSKI KRUGOVI!

A Mila… Mila je nešto smislila. Nabacuje se Vidu… Šta li ima na umu?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (274. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement