Connect with us

Featured

Saznajemo – Evo ŠTA predstavlja NARUKVICA iz serije KALKANSKI KRUGOVI! SVI smo POGREŠILI! EVO o ČEMU je u stvari REČ!

Published

on

Još jedna od velikih misterija serije KALKANSKI KRUGOVI je upravo narukvica koju u seriji nose neki likovi. Đorđe Milosavljević odlučio je da fanovima serije prekrati muke, i odgovori i na ovo pitanje.

Pročitajte još OTKRIVENO – Evo ZAŠTO je baba Guba dala Dejanu NARUKVICU! Sledi VELIKI ŠOK! Deajn i Svetlana su BRAT I SESTRA?

– Sada više nema sumnje. Dejan je baba Gubin potomak. Ona mu na kraju serije zbog toga i daje narukvicu. Ta narukvica sačinjena je od trava iz Zabrana. Štiti onog ko je nosi, ali ga istovremeno i vezuje za njegov prostor. Nju nosi Milanka koju u seriji tumači Nina Nešković. Milanka ne uspeva da je skine. Tako i ne uspeva da raskine vezu sa rodnim mestom. Na kraju je ta narukvica, indirektno, vraća kući i njenoj porodici. Dejan u finalu serije takođe dobija narukvicu. To znači da se on konačno vratio kući, da je sada vezan za Dol, i da više nikada neće moći da ga napusti. Barem ne dok nosi narukvicu – poručio je Đorđe Milosavljević u intervjuu za Blic, dodajući da se, kada je reč o nastavku najviše raduje pojavljivanju Vesne Trivalić u liku Magdalene Matić.

Pročitajte još Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI Reditelj Milan Karadžić otkriva – Hoće li biti DRUGE SEZONE? I ZAŠTO je odabrao baš ŽARKA LAUŠEVIĆA za ulogu VELIBORA?

– Tu rolu, ona je već započela u prvoj sezoni. Doduše, samo kroz fotografije – otkriva scenarista.

Pročitajte još ŠOK! Ova ZVEZDA serija IGRA SUDBINE i UBICE MOG OCA rodila se u AUTU! BABA presekla PUPČANU VRPCU! EVO o KOME je REČ!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Blic

Advertisement