Connect with us

Featured

HIT! OTKRIVAMO – Evo KO će biti GLAVNI JUNAK druge sezone serije KALKANSKI KRUGOVI!

Published

on

Serija „Kalkanski krugovi“ za svega pet nedelja i 10 epizoda napravila je pometnju kakva se na domaćoj TV sceni dugo nije videla. Baba Guba i Zbran bili su najpominjaniji termini i ušli u narodski žargon preko noći. Ipak, žal publike za nastavkom ostaje, a Đorđe Milosavljević scenarista serije koju su nam podarile produkcije Firefly i Telekom Srbija, donosi lepe vesti.

Pročitajte još ŠOK! Ova ZVEZDA serija IGRA SUDBINE i UBICE MOG OCA rodila se u AUTU! BABA presekla PUPČANU VRPCU! EVO o KOME je REČ!

U intervjuu za Blicov TV dodatak on je potvrdio da je za nove epizode spreman kao zapeta puška. O drugom ciklusu, normalno, glavnu odluku doneće produkcija. Ipak, to Milosavljevića ne sprečava da razmišlja o novim pričama iz Zabrana. Tako nam je u pomenutom intervjuu otkrio i čime će se nastavak baviti.

Pročitajte još MATIJA postaje OTAC! EVO kog je pola BEBA!

– Priča već postoji. Bavi se junacima u savremenom dobu, ali i proširuje misteriju Zabrana u prošlost. Tako ćemo u novoj sezoni videti malo više o manastiru u vreme kada su se u njemu tokom 15. veka lečili gubavci. Oni će se sukobiti sa svojim dobrotvorom, despotom Stefanom Lazarevićem – poručuje Milosavljević za Super TV, dodajući da je posebnu inspiraciju za seriju našao u pričama takozvanih IZDVOJENIKA.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – Konačno RAZJAŠNJENA najveća MISTERIJA! KO je BABA GUBA? Nina Janković ili VESNA TRIVALIĆ?

– To su ljudi koji zbog svojih bolesti žive izolovani od svojih komšija i najbližih. U „Kalkanskim krugovima“ dva su takva lika. Petar Matić, odnosno „Mačji smeh“ i baba Guba iliti Vidosava Marković – istakao je Đorđe, izrazivši žaljenje što su neki kritičari u ovim likovima protumačili zloupotrebu bolesti. Kako Milosavljević navodi cilj serije je bio upravo to da se predstavi stigmatizacija sa kojom su takve osobe u društvu izložene.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Blic

Advertisement