Connect with us

Top Story

SAZNAJEMO – Počelo snimanje DRUGE SEZONE serije JUNACI NAŠEG DOBA! Evo ŠTA nas očekuje u NASTAVKU!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

“Junaci našeg doba” zakoračili su u drugu sezonu. U Košutnjaku se snima novih dvadeset epizoda serije iz pera Siniše Pavića, u produkciji Telekoma Srbija, i izvršnoj produkciji Košutnjak filma.

Pročitajte još Otkrivamo SVE o seriji SABLJA – KO je UBIO Zorana Đinđića? Dokle se stiglo sa radom na scenariju? Kada nas očekuje PREMIJERA?

Čičanovići se vraćaju na male ekrane jer ništa se nije okončalo u prvoj sezoni ove komedije, smeštene u socijalni kontekst. Nove epizode otkriće da li su “Junaci našeg doba” spremni da reše sudbonosna pitanja.

– U stvari je to jedan zaključak te hronike koju Siniša piše o vremenu, moralnim, etičkim, porodičnim vrednostima, koje mi živimo danas ovde – kaže za RTS Mihailo Vukobratović.

Pročitajte još HIT! Đorđe Milosavljević otkriva SVE o drugoj sezoni serije KALKANSKI KRUGOVI: Stižu VAMPIRI i novi DEMONI? A evo i koji su!

Ovoga puta nije samo porodica u žiži. Pokriven je i širi društveni plan, i jedna od dilema je da li će Đorđe Torbica Vrućko vratiti novac koji je pronašao.

– On hoće to da vrati, ali da prvo vrati sve svoje dugove, pošto je kivan na svoju firmu, i direktora, pošto su ga izbacili iz firme – kaže glumac Milan Vasić.

Pročitajte još Serija JUGOSLOVENKA – OTKRIVAMO: Hoće li biti NASTAVKA? Koliko epizoda je SNIMLJENO? I da li će se snimati NOVE?

Mladu studentkinju Aleksandru Čičanović upoznali smo kao devojku na životnim stranputicama.

– Sada ona nekako nalazi neki svoj cilj u životu, i baš se hvata u koštac sa svojim problemima i svojim životom – kaže glumica Isidora Građanin.

Među “Junacima našeg doba” i neki novi, koji su upotpunili lokalni kolorit. Njihove, kao i sudbine poznatih junaka, naići će na neočekivane raskrsnice i iskušenja.

Pročitajte još Glumica IVANA DUDIĆ za FILM i TV OTKRIVA SVE o nastavku serije IGRA SUDBINE: Hoće li NORA ZALAD ostati DOBRA, ILI nas čeka VELIKI ŠOK?

Radojica karakterno ostaje taj lik, s tim što dolazi do novih, i velikih problema, koji će ući u njegovu kafanu – kaže glumac Milutin Mima Karadžić.

– Ono što najbolje pokazuje ova serija je to koliko ljudi danas, pre svega sami sa sobom, moraju da se izbore da bi nešto i oko sebe krenuli da menjaju – kaže glumac Rade Maričić.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni serije BESA: Ko su novi LIKOVI? Hoće li se Luka i Una POMIRITI? Šta čeka UROŠA u NASTAVKU

Pavićeva dramaturgija i Vukobratovićeva režija dobitna su kombinacija za nastavak popularne televizijske zabave u društvu Junaka našeg doba.

Nove avanture starih i novih junaka gledaćete na RTS-u.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/RTS

Advertisement