Connect with us

Top Story

Milica Milša otkriva KAKO se dočekuje USKRS u domu ADE KANAČKI, i koji GREH ona – NAJTEŽE PRAŠTA!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Milica Milša i Žarko Jokanović otputovali su još početkom prošle nedelje u Vrnjačku Banju, gde glumica provodi vreme odmarajući se od napornih snimanja serije “Igra sudbine”. S druge strane, njen suprug ovo putovanje koristi u skroz drugačijem maniru, i to za pisanje nove knjige.

Pročitajte još Nenad Okanović kao SIN DRAGAN osvojio je srce CELE SRBIJE! A NIKO ne zna KOJA LEPOTICA je osvojila NJEGOVO SRCE!

– Ove godine Uskrs ćemo provesti u Vrnjačkoj Banji, ovo je prvi put da nećemo proslaviti kod kuće. Inače, svake godine na Veliki petak farbam jaja, za Uskrs pravim razne đakonije, i porodično proslavljamo ovaj porodični praznik – kaže Milica za Blic, i dodaje da uživa u farbanju jaja, te da je odskora zavolela i jednu starisnku tehniku farbanja:

– Jaja sam do prošle godine farbala različitim bojama, a prošle samo o lukovini, i to mi se i najviše i dopalo. Volim da ih ukrasim sličicama, i stavim u kristalnu činiju Žarkove baka Jele.

Pročitajte još SAZNAJEMO – Počelo snimanje DRUGE SEZONE serije JUNACI NAŠEG DOBA! Evo ŠTA nas očekuje u NASTAVKU!

Za Milicu je ovaj hrišćanski praznik jako emotivan, jer joj vraća divne uspomene iz detinjstva.

– Još kao mala, s mamom sam farbala jaja. Uskrs smo proslavljali porodično, a ja sam željno iščekivala da Uskršnji zeka donese razne čokolade i bombone koje sakrije svuda po kući. Onda ja razdragano idem iz prostorije u prostoriju, i otkrivam gde ih je to zeka sve sakrio. I kad je moj sin Antonije bio mali, isto nas je Uskršnji zeka redovno posečivao – kaže glumica i dodaje da i ona i Žarko pridaju pažnju običajima danas:

– Iskreno verujemo u Boga, i još u roditeljskom domu smo slavili sve praznike, tako smo nastavili i dan-danas.

Pročitajte još Otkrivamo SVE o seriji SABLJA – KO je UBIO Zorana Đinđića? Dokle se stiglo sa radom na scenariju? Kada nas očekuje PREMIJERA?

Milica i Žarko važe za jedan od najskladnijih bračnih parova među poznatim ličnostima. Život žive punim plućima, trude se da bude satkan od poštovanja, radosti i divnih momenata, provedenih zajedno. Ljubav između njih se osećau vazduhu i posle dve decenije braka, a zaljubljenost kao da nikada nije prestala. Bili su jedno drugom najveća podrška u teškim danima.

Pročitajte još HIT! Đorđe Milosavljević otkriva SVE o drugoj sezoni serije KALKANSKI KRUGOVI: Stižu VAMPIRI i novi DEMONI? A evo i koji su!

– Mi smo naš brak gradili na poverenju, ljubavi prijateljstvu, poštovanju. Kad su temelji čvrsti, onda je i kuća- brak, isto takva – kaže glumica i dodaje:.

– Volimo da provodimo vreme zajedno, pričamo, smejemo se. Jednostavno uživamo u malim, a tako dragocenim stvarima.

Pročitajte još Serija JUGOSLOVENKA – OTKRIVAMO: Hoće li biti NASTAVKA? Koliko epizoda je SNIMLJENO? I da li će se snimati NOVE?

Za Uskrs se vezuje praštanje, a glumica ne krije da se i ona vodi tim načelom u životu. Međutim, kako sama kaže, postoje određeni trenuci kada oproštaj nije lak.

– Praštam, jer ljudski je i pogrešiti, ali razlikujem pogrešku od izdaje. Izdaju je teško oprostiti, jer je teško izdaju zaboraviti – završava Milica.

Pročitajte još Glumica IVANA DUDIĆ za FILM i TV OTKRIVA SVE o nastavku serije IGRA SUDBINE: Hoće li NORA ZALAD ostati DOBRA, ILI nas čeka VELIKI ŠOK!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement