Connect with us

Top Story

Nenad Okanović kao SIN DRAGAN osvojio je srce CELE SRBIJE! A NIKO ne zna KOJA LEPOTICA je osvojila NJEGOVO SRCE!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Glumac Nenad Okanović osvojio je srca publike u seriji „Selo gori, a baba se češlja“, u kojoj je tumačio lik sina Dragana. Pored ove, Nenada smo gledali u mnogim drugim serijama – “Ravna Gora”, “Ubice mog oca”, “Državni službenik”, “Senke nad Balkanom” itd.Ipak, o njegovom privatnom životu malo se zna.

PROČITAJTE JOŠ: KONAČNO – Miloš Avramović OTKRIO kada stižu film i serija JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE! Premijera – SAMO ŠTO NIJE!

Rođen je u Kraljevu, a detinjstvo je proveo u Ljuboviji. Glumu je diplomirao na Akademiji umetnosti Alfa univerziteta u Beogradu 2003. u klasi Mirjane Karanović.

Svoju porodicu Nenad u velikoj meri bira da sačuva od radoznalih pogleda javnosti. Zbog toga, malo ko zna, da je njegova supruga prava lepotica. Imaju dva sina, Danila i Trifuna.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – EVO gde su i šta rade NAJPOZNATIJE SRPSKE rijaliti STARLETE! Soraja NE LIČI na SEBE, Anastasija se UDALA U ZATVORU, Tijana Ajfon postala MAKRO, a Maca Diskrecija…

Željana i Nenad Okanović su pravi primer da ljubav može da pobedi sve. Upoznali su se u gimnaziji, a kao srednjoškolci su i počeli vezu. Danas su u srećnom braku, a njihovo ljubavno gnezdo odiše toplinom.

Naime, oni su romansu otpočeli u drugom razredu gimnazije, a 2004. godine stali su na „ludi kamen“ i jedno drugom zakleli se na večnu ljubav – prenosi Kurir.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Kurir

Advertisement