Connect with us

Top Story

Jedini izlaz 5. epizoda: DNK test kaže da je SAŠA MRTAV! Ana krije STRAŠNU TAJNU. Evo o čemu se RADI! (VIDEO)

Published

on

“Jedini izlaz” (5. epizoda), nova domaća triler serija, emituje se premijerno od 17. aprila vikendom na Superstar TV od 21.00. U subotu, 1. maja, na programu je 5. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – Sledi NAJVEĆI ŠOK od početka serije! Matija će PUCATI U LUKU! Hoće li Luka PREŽIVETI?

Po povratku iz Hrvatske, Ana veruje da je Saša živ. Smatra da je pobegao negde sa Natašom Vranješ kad je ona ostala u drugom stanju.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – TOP 10 NAJVEĆIH ŠOKOVA koji nas očekuju do KRAJA SERIJE! Sofija će UBITI BRUNERA? Ada će poslati MATIJU u ZATVOR?

Zato želi da se otkopa njegov grob i da proveri da li je to zaista on. Sašin polubrat, Viktor, pristaje na iskopavanje. DNK test potvrđuje da je to zaista Saša.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 278. epizoda – Sofija će dobiti ŠAMAR ZA PAMĆENJE! A Višnja – POLJUBAC!

Štrbac otkriva da je poslednji telefonski razgovor koji je vodila Nataša Vranješ bio sa Anom Kolar. Otkriva i da Ana ima dosije u policiji i da je bila na psihijatrijskom lečenju.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni serije BESA: Ko su novi LIKOVI? Hoće li se Luka i Una POMIRITI? Šta čeka UROŠA u NASTAVKU? (FOTO)

Inspektor Tošić tajano dojavljuje Štrpcu lokaciju gde je zakopano Natašino telo…

Seriju “Jedini izlaz” možete pratiti od 23. aprila i na RTS 1, vikendom od 20.05. U subotu, 8. maja, na programu je 5. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: TAJNE VINOVE LOZE i TAJKUN – Glumica Vanja Nenadić otkriva da li će biti nastavka hit serija!

Sinopsis: U centru zbivanja je Ana Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru. Šest godina posle nesreće, Ana ne može da povrati sećanja na nesreću niti da se pomiri sa gubitkom muža. Ima problema u komunikaciji sa sinom, pije lekove, redovno ide kod psihijatra i na sastanke porodica žrtava. Kada konačno odluči da se sa sinom preseli u inostranstvo, na mejl joj stiže misteriozni video snimak na kome se vidi njen muž i Ana posumnja da je Saša živ. Kod inspektora Dejana Štrpca dolazi Mali Đole, nekadađnji školski drug njegove ćerke. Đole traži od Štrpca da proveri potencijalno ubistvo devojke po imenu Nataša Vranješ. Štrbac tome ne pridaje veliki značaj, sve dok Mali Đole ne bude ubijen.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Miodrag Radonjić predstavio NASLEDNIKA! Evo kako izgleda BAĆA JUNIOR!

Glavne uloge u seriji “Jedini izlaz” (5. epizoda) igraju: Anđelka Prpić, Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović, Joakim Tasić, Vukašin Jovanović i Vanja Ejdus.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement