Connect with us

Top Story

Svetlana CECA Bojković otkrila ŠTA ISKRENO misli o deci SLOBODANA MILOŠEVIĆA – Marija i Marko su…

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Glumica Svetlana Ceca Bojković je Uskrs proslavila u porodičnom domu, kako to običaji nalažu, uz tradicionalnu trpezu.

– Uskrs sam proslavila u porodičnom krugu, uz razmenu čestitki i lepih želja sa prijateljima. Oduvek je za mene i moju porodicu Uskrs bio, pre svega, porodični praznik. To smo preneli i na Katarinu. Ovih godina i ona i ja farbamo jaja, pa ih na uskršnjem ručku razmenjujemo. Moja su uvek samo crvena, a njena su raznovrsna i lepša – kaže kroz osmeh glumica za „Blic“.

PROČITAJTE JOŠ IGRA SUDBINE – Sledi NAJVEĆI ŠOK od početka serije! Matija će PUCATI U LUKU! Hoće li Luka PREŽIVETI?

Ona kaže da ne pripada plejadi glumaca koji kažu da zbog danonoćnih snimanja ne znaju za crveno slovo. Uspevala je sve da uskladi.

– U mom slučaju nikada praznici nisu bili žrtvovani zbog karijere. Uvek smo slavili slavu, božićne praznike i Uskrs – govori Svetlana, koja je ulogom građanke koja podržava Slobodana Miloševića u seriji „Porodica“ izazvala brojne komentare u javnosti.

PROČITAJTE JOŠ Igra sudbine – NOVI ŠOK! Luka morao da BIRA – Sofija ili Mila? I ponovo izabrao NJU!

– Mislim da je serija dobro urađena, da je to bio jedan pošten i ozbiljan rad. Ta moja uloga bila je zaista zapažena, što mi je drago. Mnoge gledaoce je iskreno iritirala simbolika te ličnosti, koja predstavlja čitav jedan deo naroda u Srbiji koji se kleo u Miloševića – smatra Bojkovićeva, koja je očekivala podeljene reakcije kod publike.

– Očekivala sam, tako da nisam iznenađena. Pored čisto profesionalnog vrednovanja, mnogo je faktora učestvovalo u oceni serije, s obzirom na to da je kompleksnost tog istorijskog razdoblja u kojem smo svi živeli duboko podeljena – kaže glumica i dodaje kako nije iznenađena time što su Marija i Marko Milošević najavili tužbe protiv producenata serije, koje su kasnije povukli:

Od njih me ništa ne iznenađuje.

PROČITAJTE JOŠ TOP 10 NAJBOLJIH ULOGA Dragana Nikolića – Od Džimija Barke, preko Prleta i Flojda do Urketa! Ovih 10 rola obeležilo je karijeru slavnog glumca

Iako je preležala koronu, vrlo brzo se vratila snimanjima na kojima uživa, ali i vodi računa.

– Još uvek snimam seriju “Tri muškarca i tetka”, a nedavno sam počela probu u Jugoslovenskom dramskom u komadu “Široka zemlja”, čija se premijera očekuje u junu. Kada su moje uloge u pitanju, za mene je najdragocenije vrednovanje publike, kritike i mojih kolega. U tom smislu sam mirna i zadovoljna – smatra Bojkovićeva, i dodaje:

– Lepo je što ove godine Uskrs dolazi odmah posle Praznika rada, tako da će ljudi moći valjano da se opuste. Želim svima nama i lepo prolećno vreme.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – TOP 10 NAJVEĆIH ŠOKOVA koji nas očekuju do KRAJA SERIJE! Sofija će UBITI BRUNERA? Ada će poslati MATIJU u ZATVOR?

Glumica otkriva da nije sanjala crvene tepihe van granica naše zemlje:

– Mi ne možemo po sredstvima da se poredimo sa holivudskom filmskom idustrijom, ali po kvalitetu našeg glumišta možemo da se ponosimo. Nikada me nije privlačilo da živim izvan svoje zemlje. Ne bih se osećala dobro.

PROČITAJTE JOŠ TOP 10 DOMAĆIH SERIJA koje ćemo gledati OVE JESENI! Stižu BESA 2, UBICE MOG OCA 5, PEVAČICA, TOMA…

Svetlana ističe kako je izraz „diva srpskog glumišta“, koji joj često pripisuju, ustanovljeni kliše:

Izraz „diva“ je ustanovljeni kliše koji se koristi za umetnike, koji su, po mnogim mišljenjima, ostvarili uverljive, kreativne uloge. Ja sam uvek (i sada) osećala veliku odgovornost, pre svega za kreiranje uloga. Moj imperativ je da dam od sebe najbolje što mogu.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement