Connect with us

Top Story

Gledamo je kao Mašu Kolar u JEDINOM IZLAZU, a OTKRIJTE gde će još igrati MILENA PREDIĆ

Published

on

U seriji “Jedini izlaz” Milena Predić tumači lik advokatice Maše Kolar, jedne opasne, moderne žene i manipulatorke. Serija koja se na Prvom programu RTS emituje vikendom, brzo ​​je osvojila publiku. Anđelku Prpić i Milenu Predić publika je, do sada, navikla da gleda u drugačijim ulogama. Mada je istoimeni film prikazan početkom godine u bioskopima, seriju je pratilo više od milion i dvesta pedeset hiljada gledalaca.

Svetlana CECA Bojković otkrila ŠTA ISKRENO misli o deci SLOBODANA MILOŠEVIĆA – Marija i Marko su…

Gostujući u Jutarnjem programu RTS, Milena nije krila zadovoljstvo što je serija naišla na tako dobar prijem. Posebno je istakla da se glumci, u suštini, dva puta raduju. Jednom kada rade na projektu, kada ga stvaraju i snimaju, a onda ponovo kada prođe godina, godina i po, stiže i druga radost kada se film ili serija emituje i kada kolege i gledaoci daju svoj sud.

Jedini izlaz 5. epizoda: DNK test kaže da je SAŠA MRTAV! Ana krije STRAŠNU TAJNU. Evo o čemu se RADI! (VIDEO)

-Zaista sam bila zadovoljna i filmom. Serija je sada dramaturški mnogo preciznija i priča dublje ulazi u taj psihološki triler. Igram drugačiju ulogu i znam da nisam uvek prvi izbor za ovakve likove, ali uz pomoć kolega, Anđelke Prpić i Nikole Ristanovskog uspela sam da dočaram ovaj lik – kaže glumica.

Igra sudbine – NOVI ŠOK! Luka morao da BIRA – Sofija ili Mila? I ponovo izabrao NJU!

Osim zadovoljstva što je publika sa velikim interesovanjem i odobravanjem prihvatila seriju “Jedini izlaz”, Milena Predić se raduje i novom susretu sa pozorišnom publikom Bitef teatra posle godinu pauze. Gledaćemo je u premijeri komada urađenog prema romanu Barbi Marković “Izlaženje”, a nastao u koprodukciji  lazarevačkog “Plus teatra” i Bitef dens kompanije.

IGRA SUDBINE – TOP 10 NAJVEĆIH ŠOKOVA koji nas očekuju do KRAJA SERIJE! Sofija će UBITI BRUNERA? Ada će poslati MATIJU u ZATVOR?

Na jesen, publika će imati priliku da gleda Milenu u još jednom projektu. Reč je o seriji „Branilac“ u režiji Gojka Despotovića i Jelene Svetličić. Serija govori o ubistvima i tragičnim događajima opisanim u knjigama advokata Filote File i Veljka Guberine. Milena se pojavljuje u jednoj od devet epizoda ​​i tumači ulogu supruge čoveka koji je optužen za ubistvo i silovanje.

Sa snimanja serije „Branilac“

– Scenario je rađen prema istinitim događajima. Ni jedan pisac ne može da smisli takave priče koje pripredi život. Gradila sam lik žene, tradicionalne žene kojoj se svet srušio, pogotovo u tako maloj sredini iz koje ona potiče. Optužbe protiv njenog supruga su ozbiljne, a ona mora da nastavi život. Bilo je zanimljivo na snimanju i radujem se što će ta serija doneti nešto novo gledaocima – rekla je Milena Predić gostujući u Jutranjem programu RTS.

Foto PROMO

Advertisement