Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – ŠOK! BRUNER ima ŽENU! A evo i KO JE ONA! Upoznao ju je pre ADE KANAČKI!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Glumca Nenada Nenadovića domaća publika ima prilike da gleda kao opasnog biznismena Brunera u seriji „Igra sudbine“. Zagorčao je svojim opasnim planovima život do sada svima koji su mu se našli nap utu, ali od Ade Kanački još nije digao ruke. Za nju sprema nešto posebno žestoko!

Pročitajte još IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: Sledi VELIKI ŠOK! Matija upoznaje OCA! Nećete verovati KO ĆE GA GLUMITI!

Iako nema baš sreće u ljubavi sa Adom Kanački, u koju je zaljubljen decenijama, u privatnom životu je sasvim drugačija situacija.

Nenad je u skladnom braku sa Snežanom Nenadović, koleginicom, sa kojom drži i časove glume.

Foto – Škola glume Nenada i Snežane Nenadović

Njihova ćerka Jana Nenadović krenula je glumačkim stopama, ali je takođe izabrala umetnost kao životni poziv, prenosi Puls online.

Pročitajte još ISAK ŠABANOVIĆ nova ZVEZDA GRANDA otkriva SVE o svojoj BOLNOJ PROŠLOSTI – Zvali su me ONAJ ŠTO VRIŠTI, ali to nije SVE!

Jana je balerina, koja već neko vreme živi u Nemačkoj, u Minhenu, gde gradi uspešnu karijeru

Pored uspeha na poslovnom planu, ova lepa i mlada balerina srećna je i ispunjena i na emotivnom polju.

Već duže vreme je u skladnoj vezi sa glumcem Ljubomirom Bulajićem, sa kojim uspešno održava vezu na daljinu, budući da je njegova baza Beograd, a njena Minhen.

Pročitajte još Igra sudbine – Sledi NOVI ŠOK! Žaklina i Vid će biti ZAJEDNO! Ali ona NE ZNA da je to VELIKA BRUNEROVA ZAMKA! Evo i KAKO…

Kad god može, Ljubomir putuje kod Jane u Nemačku, a pre pandemije korona virusa svaki slobodan trenutak koristili su i da zajedno otputuju na neku od evropskih destinacija.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Puls online

Advertisement