Connect with us

Top Story

Lidija Vukićević je svojoj deci i OTAC I MAJKA! A EVO koji poznati fudbaler joj je bio PRVI MUŽ!

Published

on

Mitar Mrkela, nekadašnji fudbaler i reprezentativac, bivši je muž glumice Lidije Vukićević, koju ovih dana gledamo u seriji “Igra sudbine”.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! BRUNER ima ŽENU! A evo i KO JE ONA! Upoznao ju je pre ADE KANAČKI!

Lidija i Mitar imaju dva sina, a razveli su se 2000. godine., kada je sin Andrej bio prvi razred, a drugi sin David je imao tri godine.

Glumica je u intervjuima otkrila da je sinove podigla bez ičije pomoći.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: Sledi VELIKI ŠOK! Matija upoznaje OCA! Nećete verovati KO ĆE GA GLUMITI!

– Sama sam vaspitavala decu. Apsolutno sam im i jedan i drugi roditelj. Ne kažem da se moj bivši suprug nije bavio njima. Naravno da jeste, ali je drugačije meni, jer živim sama s njima poslednjih sedamnaest godine – rekla je Lidija pre nekoliko godina, prenosi Blic.

Ne podnosim izraz “samohrana majka”. I ne podnosim da čujem da se majka žali kako sama mora sve – rekla je tada glumica.

Pročitajte još ISAK ŠABANOVIĆ nova ZVEZDA GRANDA otkriva SVE o svojoj BOLNOJ PROŠLOSTI – Zvali su me ONAJ ŠTO VRIŠTI, ali to nije SVE!

Mitar Mrkela je u međuvremenu dobio i trećeg sina.

Lidija, koja i u 58.godini izgledakao da je za nju vreme stalo pre trideset godina, je svojevremeno bila u vezi sa bivšim učesnikom “Zadruge” Vladimirom Tomovićem. Tako je bar on izjavljivao. Ona je, međutim, i tada tvrdila da se radi o prijateljstvu.

Pročitajte još ŠOK! Milena Radulović je unuka slavne folk pevačice! Evo o kome je reč!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Blic

Advertisement