Connect with us

Top Story

ŠOK! Milena Radulović je unuka slavne folk pevačice! Evo o kome je reč!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Malo kome je poznato da je mlada glumica Milena Radulović unuka poznate folk zvezde Nade Obrić.

Nada je bila u braku sa dedom mlade glumice, Aleksandrom Ivanovićem, sa kojim je ostala u dobrim odnosima, tako da je Milena još kao mala vreme provodila u njihovoj kući.

Pročitajte još Pročitajte još TAJNE VINOVE LOZE i TAJKUN – Glumica Vanja Nenadić otkriva da li će biti nastavka hit serija!

Nada je sada prokomentarisla slučaj koji je potresao celu Srbiju i otkrila detalje iz detinjstva Milene Radulović.

– Mama Saška je odrasla sa mnom, živela je kod mene dok se nije udala. Bila sam tu kada se Milena rodila i mogu se samo ponositi njom što je to iznela, da se stane na put tome. To je strašno i teško se podnelo. Kuća u kojoj je Milena odrasla je sjajna porodica. Majka joj je odrastala uz mene, a tata joj je odrastao u sjajnoj porodici – rekla je Nada za Puls Srbije, prenosi Mondo.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni serije BESA: Ko su novi LIKOVI? Hoće li se Luka i Una POMIRITI? Šta čeka UROŠA u NASTAVKU…

Milena Radulović je nedavno, sa još nekoliko koleginica, optužila vlasnika škole glume Miroslava Miku Aleksića za seksualno nasilje, silovanje, i nedozvoljene polne radnje.

– To što je progovorila je dokaz samo koliko je teško to nositi sam sa sobom, teško je izgovoriti uopšte – rekla je pevačica i dodala:

– Roditelji su je držali kao kap vode na dlanu, svuda su je vozili i dovozili, a to joj se desilo u godinama kad joj se nažalost desilo i to je strašno. Samim time što je to izašlo iz nje, ona će se rasteretiti. Sigurna sam kao i uvek da će sve na kraju biti dobro, proći će i taj bol.

PROČITAJTE JOŠ TOP 10 DOMAĆIH SERIJA koje ćemo gledati OVE JESENI! Stižu BESA 2, UBICE MOG OCA 5, PEVAČICA, TOMA…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: Puls Srbije/Mondo

Advertisement