Connect with us

Top Story

ISAK ŠABANOVIĆ nova ZVEZDA GRANDA otkriva SVE o svojoj BOLNOJ PROŠLOSTI – Zvali su me ONAJ ŠTO VRIŠTI, ali to nije SVE!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Muzičko takmičenje “Zvezde Granda” je u poslednjih sedamnaest godina omogućilo brojnim neafirmisanim pevačima da izađu iz anonimnosti i “uplove u diskografkse vode”. Neki su postigli veliki uspeh, postali “zvezde” u pravom smislu reči, i opstali na muzičkoj sceni. Većina, pak, nije bila te sreće.

Pročitajte još Jedini izlaz 7. epizoda: Ana se seća kako joj je OTAC UBIO MAJKU! U bolnicu dolazi SUZANA! Sledi ŠOK! (VIDEO)

U svakoj sezoni ovog takmičenja pojavi se nekoliko pevača koji privuku pažnju javnsoti. Neko se istakne vokalnim sposobnostima, neko izgledom, scenskim nastupom, ili harizmom. Ove godine, jedan od pevača koji su skrenuli pažnju na sebe u svakom smislu, je i mladi crnogorski pevač Isak Šabanović.

Pročitajte još ŠOK! Milena Radulović je unuka slavne folk pevačice! Evo o kome je reč!

Naime, ovaj dvadesetpetogodišnji momak iz Bijelog Polja, pojavio se na takmičenju kao kandidat Aleksandra Milića Milija, i svojim prvim nastupom izazvao ovacije publike, i više nego pozitivne reakcije članova žirija. Predstavio se pesmama “Stipu gatibo” Mladena Vojičića Tife, i “Oprosti mi što te volim” Željka Bebeka. Nakon nastupa, usledio je nikad duži aplauz za svih osamnaest godina “Zvezda Granda”. I žiri i publika su bili na nogama, a Isak nije mogao da sakrije emocije, pa se rasplakao.

– Ti si pokazao da znaš šta pevaš, pokazao si šta je estrada, i zašto se voli muzika. Sve što sam “ganjao” godinama, ti si ovde za tri minuta uradio – rekao je tada Dragan Stojković Bosanac, koji je nakon toga izašao na scenu i poklonio se Isaku.

Pročitajte još Igra sudbine – Sledi NOVI ŠOK! Žaklina i Vid će biti ZAJEDNO! Ali ona NE ZNA da je to VELIKA BRUNEROVA ZAMKA! Evo i KAKO…

– I mene si uspeo da rasplačeš. Talenat, emocija… Ja ti čestitam, ti si od večeras nova balkanska zvezda – rekla je Jelena Karleuša i pitala ga šta ga je u životu kočilo, pa je tek tad odlučio da se pojavi na takmičenju.

– Nisam imao hrabrosti. Ja se ne spemam dva ili pet dana za ovo. Spremam se čitav život da dođem ovde i da vam pokažem šta umem – rekao je Isak tom prilikom.

– Ovo dosad nikome nisam izgovorila, evo tebi izgovaram – ukoliko budeš zainteresovan, ti ćeš sa mnom pevati duet – rekla je Marija Šerifović i izašla na scenu da se rukuje sa mladim pevačem.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Ovo su NAJGLEDANIJE domaće SERIJE u poslednjih 20 GODINA! Zvanično SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA ubedljivo NAJGLEDANIJA!

Aleksandar Milić Mili ga je pozvao da učestvuje, kao jedan od pevača, na rok albumu koji priprema godinama.

Nakon ove emisije, Đorđe David je rekao da je upoznao Isaka pre nekoliko godina i savetovao ga da se prijavi za takmičenje.

– U jednom intervju, Isak, koji je nekada nastupao kao “predgrupa” Đorđu Davidu, objasnio je da nije imao podršku svojih sugrađana, koji su ga, kako je tada rekao, nazivali “onaj Isak koji vrišti”, pa je sreću potražio u Podgorici.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Sledi NAJVEĆI ŠOK od početka serije! Matija će PUCATI U LUKU! Hoće li Luka PREŽIVETI?

Takođe je rekao da je njegov otac pomogao brojnim muzičarima, a da se oni za to nikada nisu zahvalili.

– Moj otac je muzičar ali kada su svi nekako krenuli on je stao. Ne zato sto nije mogao, već jer nije hteo. Sad mogu da kažem, gde on stade ja ću da produžim! Kroz moju kuću su prošli mnogi poznati pevači koji su danas postali slavni, a niko od njih mom ocu nije reko „vidim ti malog, biće nešto od njega, daj da mu pomognem“ – rekao je Šabanović i dodao:

– Ako me neko od njih načepi, sve ću da kažem. Svako ime i prezime!

Pročitajte još IGRA SUDBINE – TOP 10 NAJVEĆIH ŠOKOVA koji nas očekuju do KRAJA SERIJE! Sofija će UBITI BRUNERA? Ada će poslati MATIJU u ZATVOR?

U međuvremenu se zarazio koronom, te zbog toga nije mogao da učestvuje u narednom krugu takmičenja. Međutim, s obzirom na to kakav utisak je ostavio prilikom prvog nastupa, Saša Popović je odlučio da ga pozove u naredni, peti krug.

Ovaj pevač, koji je nekada imao negativno mišljenje o Grandu, i nazivao ga “folerajem”, u petom krugu takmičenja pojavio se gotovo neprepoznatljiv. Naime, nakon uspeha koji je doživeo tokom prvog pojavljivanja na sceni “Granda”, Isak je započeo proces transformacije. Smršao je sedamnaest kilograma zahvaljujući, kako je rekao – liposukcijskoj dijeti, a ulepšao je i osmeh “navlakama”.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni serije BESA: Ko su novi LIKOVI? Hoće li se Luka i Una POMIRITI? Šta čeka UROŠA u NASTAVKU…

I u ovom krugu je dobio komplimente, i plasirao se u dalji krug takmičenja.

– Čekao sam da se opravdam pred žirijem, jer se pričalo da imitiram. Mislim, svi su znali da su meni Tifa i Bebek, i ti sa sličnim glasovima – idoli. Čekao sam da vidim da li sam opravdao ono od prošlog puta i da vidim ume li Isak još nešto ili je ono bilo sve od mene – rekao je Isak za Grand online, i dodao da mu nije bilo svejedno kada je video s kim će biti u muzičkom duelu:

– Očekivao sam pet glasova – ajde i da je bio baraž, potrudio bih se. Sanja Boban je meni vau i mislim se: „Dajte, ljudi, nešto lakše.”

PROČITAJTE JOŠ HIT! Zvezda serije IGRA SUDBINE, Milica Milša OTKRIVA kako je zaradila prvi HONORAR! I KOLIKO su nekad zarađivale MANEKENKE!

Tada je prokomentarisao i šta očekuje od daljeg takmičenja.

– Ja sam svoj obraz sačuvao, pokazao se, a za sledeći put ne obećavam i ne očekujem baš ništa. Šta mi Bog da – rekao je Isak.

U međuvremenu je postao idol mnogima u rodnom gradu.

– Znate li kad 25 godina živite u Bijelom Polju i ti si tu klošarče… Nisu me oni tako prozvali, to ja kažem za sebe, jer sam vijao stalno po ulicama, a sutrdan izađete i svi se slikaju sa vama. A kažu da je najteže postati pop u svom selu– rekao je pevač.

PROČITAJTE JOŠ Glumica IVANA DUDIĆ za FILM i TV OTKRIVA SVE o nastavku serije IGRA SUDBINE: Hoće li NORA ZALAD ostati DOBRA, ILI nas čeka VELIKI ŠOK?

Da li će Isak Šabanović postati “balkanska zvezda”, kako je predvidela Jelena Karleuša, ili će biti samo još jedna “zvezda padalica”, pokazaće vreme. U svakom slučaju, želimo uspeh Isaku, kako u takmičenju, tako i u daljoj karijeri. Jedno je sigurno – za ovog momka će sigurno biti posla.

Foto Printskrin/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement