Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE – ŠOK! Milica Milša više NIJE ADA KANAČKI! Fanovi U NEVERICI!

Published

on

Igra sudbine, osim sjajne zabave kojom nam je prekratila večeri u jeku pandemije koronavirusa, prva je serija posle duže vremena koja je uspela da kod gledalaca izazove žar. Isti onaj kojim su nas pred male ekrane privlačili Bolji život i Srećni ljudi. Koliko su neprekidne avanture svima znanih junaka ušle u narod najbolje govori činjenica da su retki oni koji ne znaju ko je Ada Kanački.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u novim epizodama: Bruner će ZAPALITI KAN HOLDING? Matija KIDNAPUJE MILU? Strahinjina majka izlazi IZ LUDNICE…

Junakinja kojoj je Milica Milša udahnula život simbol je požertvovane majke i borca do poslednje kapi krvi. Ipak, Milica Milša, kao i ostatak ekipe, trenutno se nalaze na zasluženom odmoru. U toku je pauza od Igre sudbine, i glumci se polako vraćaju nekim drugim obavezama.

Pročitajte još Sloboda i Dragana Mićalović imaju TREĆU SESTRU, a OVO O NJOJ – NIKO NE ZNA! Evo ŠTA je MIRJANA poručila svojim sestrama…

Neki od njih su otputovali, neki su iskoristili odmor da to učine i više puta, a neki su rešili da s eposvete i nekim drugim projektima. A jedna od tih koja nema vremena za gubljenje je upravo Milica Milša koja je svojim obožavaocima na instagram profilu otkrila jednu divnu vest.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Ovo je NAJPOPULARNIJA GLUMICA iz serije IGRA SUDBINE! Nije ni MILA, a ni ADA!

„Od danas sam ponovo Drinka“ – napisala je Milša na svom instagram profilu, podelivši sa pratiocima vest da je pre nekoliko dana započelo snimanje druge sezone serije „Junaci našeg doba“ u produkciji „Košutnjak filma“. Glumica u ovoj seriji tumači lik potpuno suprotan onom koji je dočarala u telenoveli Igra sudbine.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Sledi još jedan OGROMAN ŠOK! Matija je GEJ?! A evo i KO mu je DEČKO!

– Imala sam tu sreću da kao mlada glumica, sa druge godine Akademije, sa svojih 20 godina krenem u Bolji život, u ulozi Ivone u poslednjoj sezoni serije, i to je možda bila moja odskočna daska za karijeru. Tako da sam Siniši i Ljilji Pavić beskrajno zahvalana što su izabrali baš mene da budem sada Drinka, ali da me provuku kroz sve serije – i Srećne ljude, Bolji život i Belu lađu – poručila je svojevremeno Milica Milša dodajući da je zaljubljena u svoju rolu u seriji „Junaci našeg doba“.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! BRUNER ima ŽENU! A evo i KO JE ONA! Upoznao ju je pre ADE KANAČKI!

– Drinka i Ada, dve su potpuno različite uloge. Donele su mi mnogo radosti u njihovom kreiranju i igranju, bile su zaista vrlo inspirativne zahvaljujući pre svega piscima, genijalnom Siniši Paviću i Žarku Jokanoviću, koji su te likove stvorili. Čini mi se da Drinku i Adu spajam samo ja. U osnovi su potpuno različite. Jedina zajednička crta im je poštenje, osim ako pisci u nastavku ne odluče drugačije – ispričala je Milica za Hello.

Pročitajte još TIĆA u seriji IGRA SUDBINE juri PANČETU, a POGLEDAJTE sa KOJOM LEPOTICOM je u SREĆNOM BRAKU!

Nastavak snimanja serije Igra sudbine počinje za nekoliko nedelja. Ekipa će se, kako je to ranije otkriveno, na set vratiti krajem maja ili početko juna kada će početi rad na preostalih stotinu epizoda popularne telenovele. Do tada Milica Milša će se na trenutak odmoriti od role Ade Kanački, i posle skoro godinu i po uživati u čarima njoj izuzetno drage Drinke i druge sezone serije Junaci našeg doba. A onda sa prvim danima leta sledi – povratak Adi Kanački!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Hello/RTS

Advertisement