Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u novim epizodama: Bruner će ZAPALITI KAN HOLDING? Matija KIDNAPUJE MILU? Strahinjina majka izlazi IZ LUDNICE…

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Četiri puta nedeljno gledaoci su prikovani za male (a i one velike) ekrane, dok prate zgode i nezgode junaka hit serije „Igra sudbine“. I taman kad svi pomislimo da sledi rasplet, već isuviše zapletene radnje, scenarista Žarko Jokanović nas iznenadi novim zapletima. Tako se povremeno  pojavljuju novi likovi, da dodatno oplemene sadržaj ove sapunske opere, koju pratimo na Prvoj televiziji.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Sledi još jedan OGROMAN ŠOK! Matija je GEJ?! A evo i KO mu je DEČKO!

Kao što je poznato, ova serija snima se na osnovu originalne Kolumbijske verzije – „Nuevo rico, nuevo pobre“ (Novi bogataš, novi siromah). Žarko Jokanović je za potrebe naše verzije serije kreirao neke likove, koji u originalnoj seriji nisu postojali, a i radnja se delimično razlikuje.

Pročitajte još Igra sudbine 282. epizoda – ŠOK! Luka i Una će RASKINUTI?

Pa ipak, danas smo rešili da zagolicamo maštu vernih fanova „Igre sudbine“, i iznesemo nekoliko pretpostavki o događajima koje bismo mogli gledati u omiljenoj seriji u narednom periodu.

U kolumbijskoj verziji serije, u nekom momentu, njihovi Sofija i Matija, sa Brunerom nastavljaju da zagorčavaju život porodice Kanački. Naime, Bruner nalazi način da ubedi Luku da otkaže polisu osiguranja „Kan Holdinga“, koja je preskupa, i započne saradnju sa drugom osiguravajućom kućom.

Pročitajte još Serija EL INOCENTE – OTKRIJTE zašto je ZALUDELA ceo SVET! MARIO KASAS je prvi od 3 RAZLOGA! (TREJLER)

Luka, koji je na čelu firme, prihvata taj predlog. Naravno, iza svega se krije tajni plan za osvetu Adi. Čim Luka otkaže polisu, Brunerovi ljudi podmeću požar, u kojem potpuno izgori sva roba firme porodice Kanački, a Ada je potpuno razočarana u Luku zbog neodgovornog ponašanja.

Pročitajte još TIĆA u seriji IGRA SUDBINE juri PANČETU, a POGLEDAJTE sa KOJOM LEPOTICOM je u SREĆNOM BRAKU!

S druge strane, Sofija i Matija očekuju da, zbog saradnje s Brunerom, dobiju novac, koji će im omogućiti da napuste zemlju. Sofija priznaje Matiji da smatra da su otišli predaleko sa spletkama.

U međuvremenu, Matija beži s novcem, krije se na raznim lokacijama. Za to vreme policija mu je za petama. U nekom momentu Matija kidnapuje Milu. Kada ih pronađe, Aleksa pokuša da spase Milu, međutim Matija puca u njega. U tom trenutku, na istom mestu pojavljuje se i Luka, koji, želeći da spase „brata“, primi metak namenjen Aleksi.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Ovo je NAJPOPULARNIJA GLUMICA iz serije IGRA SUDBINE! Nije ni MILA, a ni ADA!

Tokom ovog perioda, u seriji (bar onoj originalnoj) se pojavljuje Strahinjina mama, na zaprepašćenje Tiće, ali i Pančete.

Hoće li se sve što je Ada Kanački stekla pretvoriti u dim? Da li će Matija upucati Luku? Hoće li Sofija postati dobra? Da li će Tića obnoviti ljubav sa Strahinjinom majkom? Ostaje da se vidi.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! BRUNER ima ŽENU! A evo i KO JE ONA! Upoznao ju je pre ADE KANAČKI!

Jedno je sigurno – Žarko Jokanović je i do sada znao kako da zadrži pažnju gledalaca, pa će, u to ne sumnjamo, tako biti i u budućnosti.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement