Connect with us

Top Story

JUNACI NAŠEG DOBA – Otkrivamo SVE o DRUGOJ SEZONI! Mirka Vasiljević OTIMA VRUĆKA od MILICE MILŠE! A evo I KAKO!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

U toku je snimanje nove sezone serije „Junaci našeg doba“, iz pera Siniše Pavića, a u režiji Mihaila Vukobratovića. Kako je autor nedavno najavio, u nastavku ćemo videti zašto se Vrućko promenio i kakvu će ulogu u njegovom životu odigrati bivša devojka.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo KAKO je Miloš Biković zamalo PROKOCKAO karijeru u RUSIJI! U sve je bio umešan DRAGAN BJELOGRLIĆ!

Videli smo kako je Vrućko došao do para, a Zorica je njegova ljubav iz mlađih dana koja radi u banci gde je došao da se raspita pod kojim uslovima može da založi novac. Ali, Zorica je istovremeno prevarant koja će Vrućku da predloži rizično ulaganje.

Pročitajte još TOP 20 – ovo su NAJGLEDANIJI domaći FILMOVI u 21. veku: ŠOK! JUŽNI VETAR nije na 1. i 2. mestu!

– Ekipa serije je uigrana još od pre dve godine i oni već imaju izgrađene likove i zavrzlame, a ima nekoliko novih junaka koji su tu da zabibere čorbu i da vide kako će ko na to da reaguje. Veliki izazov i radost za mene je što u ustaljenu priču dolazim kao osveženje – kaže za „TV novosti“ Mirka Vasiljević.

Pročitajte još Jedini izlaz 9. epizoda: ŠOK!!! Suzana saznaje da je Ana UBILA SAŠU! Sprema joj OSVETU! Evo šta je SMISLILA!

– Životi Zorice i Đorđa se ponovo ukrštaju kada je Vrućko u novoj životnoj fazi, a Zorica već dovoljno namazana da zna kako se živi i kako da postigne šta joj odgovara. Ovakvu ulogu do sada nisam igrala jer sam uvek bila fina, smerna, dobra, poštena, a sada tumačim nekoga ko želi da prevari i nasamari Vrućka u svoju korist. Opet, između njih je bilo ljubavi, koja i dalje postoji – kaže glumica, i nastavlja:

– Koliko god da je Zorica prevarant, ona oseća emociju jer joj je Đorđe bio prva ljubav. Svako u sebi ima i dobro i zlo, a poenta je da se više trudimo da smo dobri nego što smo zli. Siniša je to vrlo jasno napisao i kroz replike i kroz didaskalije. Shvatila sam da Zorica to radi jednostavno da bi njoj bilo bolje. Pri tome, ne razmišlja o Vrućku i veruje da je njegova ljubav prema njoj dovoljna da bude zadovoljan i da se ne oseća povređenim jer su njoj pare sve.

Pročitajte još ŠOK! Da li ste znali da ste AMBASADORU iz serije IGRA SUDBINE – SEDELI U KRILU? Otkrijte i KAKO!

Glumica, koja se posle duže pauze vratila pred kamere, kaže da je poželela da opet čuje „Ton! Ide! Kamera! Ide! Akcija!“, što joj se i ostvarilo.

– A sa Vasićem sam već igrala i nas dvoje i kada se pogledamo znamo kako ko glumi. Milan i ja smo živeli zajedno kada smo van Beograda, na salašu snimali seriju „Jesen stiže, dunjo moja“ sa pokojnim Ljubišom Samardžićem. Punoletstvo sam dočekala sa tom ekpom i Vasićem, koji mi je tada igrao tatu, a sada mi igra bivšeg partnera. Šalimo se i peckam ga na taj račun, pa kada mi nešto kaže o tekstu, odgovorim mu „oče“ i on bude potpuno zbunjen dok se ne seti da mi je igrao oca – kaže Mirka, i dodaje:

– Veoma mi je drago što opet sarađujemo i mnogo je lakše kada radite sa nekim koga dobro poznajete. I sa rediteljem Mišom Vukobratovićem sam već imala priliku da radim u jednoj seriji. Ti ponovni susreti su mi kao da sam posle dužeg vremena videla rođaka koji mi je drag.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! Milica Milša više NIJE ADA KANAČKI! Fanovi U NEVERICI!

Uvek nasmejani Milan Vasić, tokom pauze nakratko nam objašnjava da Vrućko nije ni očekivao da će videti staru ljubav.

– Vrućkov život se ozbiljno komplikuje. On je u ludilu zbog para i ne zna šta će sa njima, a pojavljuje se žena koja se u prošlosti nekoliko puta razvodila i uzela pare svima. Na osnovu onoga što sada radimo osećam da će serija biti veoma interesantna i duhovita. Mislim da će publici sada biti i još zanimljivija pošto se dosta toga u priči razmotava – kaže Milan.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u novim epizodama: Bruner će ZAPALITI KAN HOLDING? Matija KIDNAPUJE MILU? Strahinjina majka izlazi IZ LUDNICE…

Ovoga puta nije samo porodica Čičanović u žiži, pokriven je i širi društveni plan, a jedna od dilema je da li će Đorđe Torbica Vrućko vratiti novac koji je pronašao.

– Na početku je Vrućko samo brinuo da vrati novac koji su mu država i fabrika uzele, ali se ispostavlja da se oženio jer nije imao ništa i grebao se od ženine porodice i ništa nije stvorio u životu. Biće zanimljivo da vidimo kako će on takav sa onolikim parama da funkcioniše. Svaka rečenica Siniše Pavića je inteligentna i svakom nešto kaže. I to da se sve vrti oko novca, ali da, ipak, nije sve u novcu – primećuje Vasić.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Sledi još jedan OGROMAN ŠOK! Matija je GEJ?! A evo i KO mu je DEČKO!

Reditelj Vukobratović, koji više od tri decenije radi sa Pavićem, kaže da je Siniša rešio da zaokruži svoju priču o nama, ovom društvu, našim porodicama, politici…

– On pravi kritičku analizu događaja i situacija u našem društvu i iskazuje stav o tome. Mislim da je to vrlo lepo i značajno jer Pavić pažljivo posmatra vreme u kome živi i pažljivo predviđa šta će nam se dešavati. Mnoge njegove serije su pre vremena puno pričale o tome šta nas čeka i šta ćemo doživeti. „Junaci našeg doba“ to sada rekapituliraju – navodi reditelj i dodaje da su pare jedna od linija priče.

Pročitajte još TIĆA u seriji IGRA SUDBINE juri PANČETU, a POGLEDAJTE sa KOJOM LEPOTICOM je u SREĆNOM BRAKU!

– Nažalost, sve je u vezi sa parama, korupcijom i podmićivanjem, a, u stvari, u vezi sa čestitošću i poštenjem. Druga grana priče su vlast i moć, kakav je ko kad dođe na vlast. Siniša nikada nije bežao od analize tema i uvek je imao autorsku hrabrost da izbaci u prvi plan sve probleme ovog društva.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Ovo je NAJPOPULARNIJA GLUMICA iz serije IGRA SUDBINE! Nije ni MILA, a ni ADA!

Nastavak serije „Junaci našeg doba“, u produkciji „Telekoma Srbije“ i „Koštunjak filma“, možemo očekivati krajem godine na kanalima Superstar TV i RTS.

Foto Promo/Uroš Bošković

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/TV Novosti

Advertisement