Connect with us

Top Story

EKSKLUZIVNO Radoš Bajić za FILM i TV: Još čekam seriju koja će SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA skinuti sa TRONA! A EVO i ŠTA će URADITI kada se to DOGODI!

Published

on

Prema zvaničnoj statistici RTS-a i analizi najgledanijih domaćih serija prema sezonama u poslednjih 19 godina, izrađenoj na inicijativu portala Filmitv.rs serija „Selo gori, a baba se češlja“ nalazi se na prvom, ali i na drugom, petom, šestom, devetom i 13. mestu.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni serije BESA: Ko su novi LIKOVI? Hoće li se Luka i Una POMIRITI? Šta čeka UROŠA u NASTAVKU…

Četvrta sezona “Selo gori, a baba se češlja” sa prosečnim šerom od čak 65 odsto i rejtingom 33,7 % zauzela je prvo mesto. Uz 17 epizoda, koliko broji ovaj ciklus, bilo je u proseku 2.959.000 gledalaca!

Na drugom mestu je treća sezona ove serije, čijih je 26 epizoda redovno gledalo 2.843.000 ljudi, uz prosečan šer 67.3 i rejting 32,3! Peto mesto “Selo” je osvojilo sa prvom sezonom, čije je četiri epizode u proseku pratilo 2.682.000 gledalaca (rejting 30,3 i šer 61,4 odsto). 

PROČITAJTE JOŠ TOP 10 DOMAĆIH SERIJA koje ćemo gledati OVE JESENI! Stižu BESA 2, UBICE MOG OCA 5, PEVAČICA, TOMA…

Selo-gori-a-baba-se-ceslja-Rados-Bajic-i-Ljiljana-Stjepanovic

Peti ciklus upisao se na šesto mesto, sa 2.597.000 gledalaca po epizodi, rejtingom 28,9 i šerom 56,3. Na devetom mestu našao se drugi ciklus, sa rejtingom 26,6, šerom 57,2 i 2.527.000 gledalaca (po epizodi). Poslednja, šesta sezona zabeležila je takođe veliku gledanost – rejting 23,5, šer 48,6 i prosečnu publiku od 2.172.000 ljudi.

Pročitajte još Miloš Biković – TOP 10 NAJBOLJE FILMSKE ULOGE! Nećete verovati KOJA je na PRVOM MESTU!

Veliki uspeh serije „Selo gori, a baba se češlja“ prokomentarisao je i autor, reditelj, scenarista i glavni glumac Radoš Bajić, koji je u izjavi za FilmiTV.rs izrazio zahvalnost milionskom gledalištu koje je poklonilo poverenje njegovom projektu.

– Danas je, nažalost, praksa da svaka serija koja krene u emitovanje, u naručenom PR-u i marketingu „ruši sve rekorde gledanosti“. Na sreću mnogih koautora, umetničkih saradnika, filmskih radnika i 895 glumaca koji su igrali u „Babi“ stvarnost je drugačija. Zahvaljujem profesionalcima iz FilmiTV.rs i RTS-u sto su mi učinili veliku čast i na osnovu službenih podataka o gledanosti TV serija OBELODANILI istinu – da serija SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA suvereno drži prvo mesto u gledanosti na medijskom prostoru Srbije. Očekujem da će neka od 25 serija, koliko se godišnje snima u Srbiji, uspeti da nas skine sa trona. Kad se to desi prvi ću im javno čestitati. SELO GORI je projekat koji se autoru desi samo jednom u životu. Hvala milionskom gledalištu koje mi je poklonilo poverenje. Vaš Radoš.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Ovo su NAJGLEDANIJE domaće SERIJE u poslednjih 20 GODINA! Zvanično SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA ubedljivo NAJGLEDANIJA!

Foto Marko Mihajlović/Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement