Connect with us

Featured

ŠOK! Da li ste znali da ste AMBASADORU iz serije IGRA SUDBINE – SEDELI U KRILU? Otkrijte i KAKO!

Published

on

Da li ste znali da ste AMBASADORU iz serije IGRA SUDBINE možda BAŠ VI – SEDELI U KRILU? Otkrijte i KAKO!

Glumac Nenad Ćirić karijeru glumca gradi od 16. godine. Trenutno ga gledamo kao Ambasadora nama prijateljske zemlje u seriji „Igra sudbine“, ali ono što malo njih zna jeste da je Ćirić samo u prethodnoj godini glumio u skoro svakoj popularnijoj seriji koju smo gledali na malim ekranima.

Pročitajte još DRŽAVNI SLUŽBENIK – HIT! Počinje snimanje TREĆE SEZONE! A evo i ŠTA nas očekuje u NOVIM EPIZODAMA! Premijera zakazana za…

U seriji „Južni vetar“ bio je upravnik zatvora Desimir. Kao Jakov Jovanić pojavio se u četvrtoj sezoni krimića „Ubice mog oca“. Gledali smo ga i u serijama „Tajkun“ „Močvara“, „Jugoslovenka“, „Mama i tata se igraju rata“, „Kamiondžije d.o.o.“. Bio je i deo serijala „Drim tim“, „Kaljave gume“ i „Radio Mileva“. Nedavno smo ga gledali i kao Momčila Perišića u mini seriji „Porodica“.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! Milica Milša više NIJE ADA KANAČKI! Fanovi U NEVERICI!

Pre toga, Ćirić je glumio i u hit serijama „Švindleri“, „Žmurke“, „Generacija Z“, a mnogi ga pamte i kao Danka Borđoškog u još jednoj hit telenoveli na TV Prva – seriji „Istine i laži“.

Poznati glumac, koji je završio Fakultet dramskih umetnosti pojavio se i u ostvarenjima „Vojna akademija“, Dnevnik mašinovođe“, „Zvezdara“, „Jagodići“, pa čak i u kultnoj seriji Siniše Pavića – Bolji život.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – TOP 3 NAJVEĆA ŠOKA u novim epizodama: Bruner će ZAPALITI KAN HOLDING? Matija KIDNAPUJE MILU? Strahinjina majka izlazi IZ LUDNICE…

Ipak, Ćirić najviše voli svoj rad na pozorišnim daskama. Od 1986. godine član je pozorišta Atelje 212, a od tada se pojavio u više od stotinu drama. Ipak, jedna uloga, i to u pozorištancetu „Puž“, koju glumi već 30 godina, ona je koja mu je i najdraža.

Naime Nenad Ćirić, koji već pune tri decenije, svakog decembra u odelu Deda Mraza, u pozorištancetu “Puž”, ispunjava dečje želje.

Pročitajte još Sloboda i Dragana Mićalović imaju TREĆU SESTRU, a OVO O NJOJ – NIKO NE ZNA! Evo ŠTA je MIRJANA poručila svojim sestrama…

– Neverovatan je sjaj u dečjim očima kada me ugledaju u odelu Deda Mraza. Tako je bilo prvi put pre 30 godina, tako je i sada. Njihova sreća je nešto posebno – otkrio je pre nekoliko godina popularni glumac i dodao da mu je upravo ova uloga najdraža, ali i najduža.

– Glumim ga već trideset godina. Za to vreme sam se dosta menjao, svašta se dešavalo u mom životu. Kroz taj period i Deda Mraz je doživeo svoje promene. Postajao je sve bolji i dobroćudniji – priča Ćirić.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Sledi još jedan OGROMAN ŠOK! Matija je GEJ?! A evo i KO mu je DEČKO!

Uz ovog čoveka odrastale su i stasavale generacije i generacije. Mnogi od njih formirali su porodice, te sada svojoj deci novogodišnje poklone daruju uz njegovu pomoć. Ipak, kako kaže, mnogi od njih ne mogu ni da pretpostave, kada ga vide bez duge bele brade, naočara, i crvenog odela, da je on onaj Deda Mraz uz kojeg su odrastali.

– Skoro sam bio kod jednog prijatelja koji ima odraslu decu. Kada sam ušao u njegovu kuću, na jednoj od polica stajala je uramljena slika njegove dece od pre 20 godina, koja sede u krilu Deda Mraza, odnosno mene. Oni još ne znaju da sam to ja.

Pročitajte još HIT! Otac mu je bio glumac, a sada je VUK KOSTIĆ pokazao MAJKU i BRATA! (FOTO) Na KOGA vam VUK više liči – na…

Deca se, kaže, za ovih 30 godina nisu mnogo promenila.

– Deca od dve pa do sedam godina su naša publika i ona su uvek ista, sa istim željama. Oni reaguju na dobro i na zlo, na muziku, svetlosne efekte. Međutim, ono što je sigurno jeste da traže više. Ali to zavisi od mame i tate, kakvi su oni. Primećujem da su iz godine u godinu sve kabastiji i krupniji pokloni, a sećam se da je nekada Deda Mraz delio paketiće u vidu slatkih deserta sa mandarinom, narandžom, čokoladama…

Kako kaže Ćirić, i za potrebe svoje porodice prihvatao je da bude Deda Mraz.

– Sećam se da se moj sin Stefan, dok je bio mali, razboleo baš pred Novu godinu. Obukao sam Deda Mrazovo odelo, uzeo štap, seo u kočije i otišao kući da sinu odnesem paketić. Retko ko ima privilegiju da mu Deda Mraz dođe kući pored kreveta.

Pročitajte još TIĆA u seriji IGRA SUDBINE juri PANČETU, a POGLEDAJTE sa KOJOM LEPOTICOM je u SREĆNOM BRAKU!

Ćirić godinama od mališana dobija čestitke, koje je „vremenom krenuo da skuplja“.

– Dok se slikamo, deca tiho pored mene ostave čestitku u vidu molbe. “Da mi ako možeš, doneseš lutku koja plače”. To su neke najdivnije stvari, ostave mi tako tajno, i bombonu i odu. A onda kada ustanem, pored sebe nađem tako petnaestak pisama.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Ovo je NAJPOPULARNIJA GLUMICA iz serije IGRA SUDBINE! Nije ni MILA, a ni ADA!

Iako se deca ne menjaju, ovaj Deda Mraz smatra da su roditelji sada drugačiji.

– To se vidi po deci. Neki mališani vole Deda Mraza, ali imaju određeni strah da mu sednu u krilo da se slikaju. E onda se tu umešaju roditelji koji insistiraju, decu koja plaču, a to ne volim da vidim – zaključuje Ćirić.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: Sledi VELIKI ŠOK! Matija upoznaje OCA! Nećete verovati KO ĆE GA GLUMITI!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement