Connect with us

TV

Janko Popović Volarić: Serija JEDINI IZLAZ je triler iz ŽENSKE perspektive

Published

on

Od subote, 24. aprila na Prvom programu RTS, svakog vikenda od 20.00 gledamo „Jedini izlaz“. Reč je o psihološkom trileru, a istoimeni film je bioskopska publika imala priliku da vidi početkom godine. U seriji se pojavljuje sjajna glumačka ekipa pojačana kolegama iz regiona. Jedan od njih je i glumac Janko Popović Volarić.

U razgovoru za Jutarnji program RTS Janko Popović Volarić naglasio je da mu je pre svega bilo veoma drago da učestvuje u ovoj seriji, jer mu je ovo prvi projekat u Srbiji. Volarić navodi i da se odlično slagao sa ekipom, pre svega sa rediteljem Darkom Nikolićem i Anđelkom Prpić koja u seriji tumači glavnu žensku ulogu.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Marinko KRIJE jednu VELIKU TAJNU! A EVO o čemu je REČ!

Žali što je film premijeru imao tokom pandemije te nije imao gledanost koju svakako zaslužuje. Zato veruje da serija ima vrlo veliki potencijal da ostvari veliku gledanost. Volarić u seriji igra poznatog beogradskog advokata, koji je jedan od poginulih, a njegova supruga koju tumači Anđelka Prpić, počinje da istražuje njegovu smrt, jer joj se čini da taj događaj nije rasvetljen.

– Ja se pojavljujem kroz film, ali i kroz seriju, u fleševima iz raznih faza našeg života. Bilo mi je izuzetno zanimljivo jer svaka od tih scena pokazuje jedan od segmenata ili njegovog karaktera ili događaja koji ga menjaju. Tako da, baš je bilo slojevito i svaka je morala ocrtavati točno tu stvar koju želimo pokazati – navodi Volarić.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Miloš Biković od 23. maja na RTS u novoj HIT SERIJI! Pre MARAŠA postaje ČUVENI RUSKI PEVAČ! Evo o ČEMU JE REČ!

Do saradnje sa rediteljem je došlo zahvaljujući tome što je Darko Nikolić na Festu video radnu verziju filma “Goran”, Nevija Marasovića u kome Janko igra jednu od uloga. Stupili su u kontakt, ali su dve godine čekali da se steknu produkcijski uslovi i da se krene u realizaciju filma.

– Sve to vreme smo se čuli razgovarajući o scenariju, razgovarajući o mom srpskom,jer nikada nisam glumio na srpskom, osim nekih sitnih uloga. Dogovarali smo se, tu se uključila i Anđelka, i zapravo smo i prije samog snimanja imali dosta razgovora, dogovora, promjena čak nekakvih scena i naših nekih sugestija, mojih i Anđelkinih. Tako da, ljepo smo pripremljeni krenuli u sve i baš je fino išlo – izjavio je poznati glumac.

Pročitajte još Nataša Drakulić za FILM I TV demantuje pisanja domaćih medija: U seriji UBICE MOG OCA nema SRPSKIH POLITIČARA i MAFIJAŠA! Evo O ČEMU JE…

Serija, prema njegovim rečima, ima odličan scenario, a i glumačke kreacije su ne samo uverljive, već imaju i neki dodatni kvalitet.

– Serija je zanimljiva, napeta, triler iz ženske perspektive, što mi se strašno sviđa. Snimljena je prekrasno. Snimalo se i u Splitu, i na Povlenu i u Beogradu. Tako da mislim da svega i svačega, pa se isplati gledati – rekao je zagrebački glumac Janko Popović Volarić gostujući putem Skajpa u Jutranjem programu RTS.

Foto PROMO

Advertisement