Connect with us

Top Story

Nataša Ninković otkrila sve o nastavku serije SLOŽNA BRAĆA! Valjam SVE – od deterdženta do FUDBALERA! A evo KO MI JE PARTNER!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Kafana „Složna braća“ ponovo radi, vest je koja je obradovala ljubitelje kultne serije iz devedesetih, čije replike se i danas citiraju.

Pročitajte još Evrovizija 2021 – Natalija Milosavljević, urednica RADIO NOVOSTI za FILM I TV predviđa HOĆE li LOCO, LOCO stići do FINALA! A evo i KO su NJENI FAVORITI

Autori novog serijala obećavaju prepoznatljiv humor, ali sudeći po dostupnim fotografijama glumci nisu u prepoznatljivom izdanju.

Transformacija Nataše Ninković sve je iznenadila. Jedna od najlepših žena Srbije za potrebe snimanja postala je plavuša. Ulozi se, kako je otkrila gostujući u emisiji „Među nama“, neizmerno obradovala.

‒ Partner mi je Ljuba Savanović, divni kolega iz Banjaluke. Igramo dvoje ljudi iz zapadne Hercegovine, tačnije iz Mostara, koji žive na tromeđi. Moj lik je „žena zmaj“, prodaje sve i svašta, od deterdženta do fudbalera. Zanimljivo je da ću biti plavuša, urađena mi je divna perika.

Pročitajte još HIT! Nina Janković u nastavku filma ŽIKINA DINASTIJA! Otkrivamo SVE o LUDOJ GODINI – Evo kada je PREMIJERA, i da li ćemo uz BOBU gledati i Mariju

– Nele mi je, kada me je pozvao da mi ponudi ulogu, rekao: „Čuo sam kad si u jednom intervjuu rekla da si se uželela lepe komedije. Evo ti prilike.“ Stvarno sam mu zahvalna. Odlična je ekipa glumaca. Režira Milorad Milinković, po scenariju koji je napisao Nele Karajlić, sa svojim sinom Srđanom ‒ kaže Nataša.

„Složna braća – The Nekst Đeneration“ idejno se oslanja na prethodnu verziju, ali ima nove likove i novu dramaturgiju.

Pročitajte još HIT! Miloš Biković OTKRIO – GLUMIO BIH KOKOŠKU! A evo i ZAŠTO! Samo na JEDNU stvar NIKADA ne bih PRISTAO! Otkrijte KOJU!

Osim Nataše Ninković, glavne uloge igraju: Rale Milenković, Andrija Kuzmanović, Nenad Okanović, Nikola Pejaković, Ljubiša Savanović, Marko Gvero, Mima Karadžić, dr Nele Karajlić

Naredna dva meseca snimaće se u studiju u Šimanovcima, Lipovičkoj šumi i na drugim lokacijama u okolini Beograda. U planu je da nove epizode pred gledaoce stignu već na jesen.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Ovo su NAJVEĆI BLAMOVI u istoriji EVROVIZIJE! Gole zadnjice, zaboravljeni tekstovi, a OVOJ pevačici su OTELI MIKROFON!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement