Connect with us

Featured

EVROVIZIJA 2021 – TOP 5 NAJVEĆIH GUBITNIKA! Evo KO od BLAMA nije smeo da se VRATI KUĆI, a ko je POLUDEO OD BESA!

Published

on

Evrovizija 2021. je završena. Italija je pobedila. Srbija u stilu uragana bila, videla, ostavila dobar utisak i sa njim se i vratila iz Roterdama. Ipak, osim Uraganki, Italijana, Francuskinje, Švajcarca i nekoliko drugih blistavih primera ovogodišnji eurosong pamtićemo i po najvećim gubitnicima. A zanimljivo je da su se među njima ove godine našle one zemlje koje pripadaju čuvenoj velikoj šestorki. A i još neki. Zato vam predstavljamo najveće gubitnike Evrovizije 2021.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Sledi ŠOK koji niko NI NE SANJA! Mila OSTAVLJA Aleksu! Na kraju će biti sa LUKOM? A evo i ZAŠTO!

1. Velika Britanija

Velika Britanija, Holandija, Nemačka i Španija se iz Roterdama sigurno vraćaju kao najrazočaranije zemlje.

Oni su zauzeli samo dno liste zemalja učesnica osvojivši nula bodova od glasova publike, a ni s glasovima žirija se nisu proslavili. Ultimativni gubitnik Evrovizije je Velika Britanija koja je osvojila svega nula poena. Veliku Britaniju je predstavljao Džejms Njuman s pesmom „Embers“.

Pročitajte još ŠOK! Sloboda Mićalović više nije DOBRA DEVOJKA! Skinula se u SPAVAĆICU i prešla u PLAVUŠE (FOTO)

2. Nemačka

Odmah za Britanijom je Nemačka, sa ukupno tri poena od glasova žirija. Nemačku je predstavljao Jendrik s pesmom „I Don’t Feel Hate“.

Pročitajte još Otkrivamo – GDE je DANAS legendarna SREBRA iz serije SLOŽNA BRAĆA i koga će glumiti NATAŠA NINKOVIĆ u nastavku!

3. Španija

Španija je sa šest poena završila kao trećeplasirana među najgorima. Na Evroviziji se predstavila Blasom Kantom i pesmom „Voy A Cedarme“.

Pročitajte još SLOŽNA BRAĆA u nastavku NAMEŠTAJU PESMU EVROVIZIJE, a evo i KO je preživeo EKSPLOZIJU BOMBE u minskom polju!

4. Holandija

Predstavnik Holandije, zemlje domaćina koja je prošla najbolje od najgorih sa 11 osvojenih poena bio je Jeangu Macrooy s pesmom „Birth Of A New Age“.

Pročitajte još EVROVIZIJA 2021 – TOP 5 RAZLOGA zašto su URAGANKE oduvane U FINALU! Publika navikla na BAREN KROMPIR, a dobila GURMANSKU PLJESKU sa MNOGO LJUTE!

5. Malta

Mada je osvojila sasvim pristojnih 255 poena i visoku sedmu poziciju pevačica Destini koja je ove godine predstavljala Maltu može se ubrojati u najveće gubitnike jer je očekivala pobedu. Razočaravajućih 47 poena publike bili su hladan tuš za favorita ovogodišnje Evrovizije. Da je i pevačica svoju poziciju shvatila kao veliki šok dalo se videti i na dodeli poena. Tuga se nije mogla sakriti…

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE neće imati SREĆAN KRAJ! I Adu KANAČKI očekuje KAZNA za njene GREHE!

Foto Promo

Izvor filmitv.rs/Nova

Advertisement