Connect with us

Featured

Igra sudbine 291. epizoda – ŠOK! Brzutka će otkriti VELIKU TAJNU od koje će SVI ZANEMETI! Sledi HAOS za PAMĆENJE! A evo o ČEMU JE REČ!

Published

on

Igra sudbine 291. epizoda koja je na programu u sredu 26. maja od 21.00 na TV Prva donosi burno iznenađenje koje će sve ostaviti u šoku. Kad Brzutka prozbori, svi će zanemeti. A evo i zašto!

Pročitajte još Saznajemo – URGENTNI CENTAR dobija NOVU SEZONU! Gledamo li Ivana Bosiljčića i Slobodu Mićalović u nastavku?

Tića dobija savet od Nade da Strahinji kaže istinu. Da li je vreme da konačno upoznamo Strahinjinu majku? Da li je to istina koju Tića mora da saopšti Strahinji?

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Sledi ŠOK koji niko NI NE SANJA! Mila OSTAVLJA Aleksu! Na kraju će biti sa LUKOM? A evo i ZAŠTO!

Za to vreme Vukašin predaje svom prijatelju iz policije USB sa važnim dokazima koje je prikupio. Hoće li ovi dokazi biti dovoljni da se Adi obezbedi sloboda od Brunera i da zla ekipa završi tamo gde joj je mesto. Posle panike i lažnog požara u klubu, Klaudija shvata da joj je neko ukrao telefon. Svi znamo da su to bili Doda i Vukašin, a pomoću tog telefona saznaće gde je Bruner.

Pročitajte još EVROVIZIJA 2021 – TOP 5 RAZLOGA zašto su URAGANKE oduvane U FINALU! Publika navikla na BAREN KROMPIR, a dobila GURMANSKU PLJESKU sa MNOGO LJUTE!

Međutim, to neće biti ništa spram iznenađenja koje sledi. Svi će biti šokirani kada od Brzutke čuju da će ona i Ada
postati babe!

Pročitajte još Beležnica 2. epizoda: Boško ODLAZI u SUBOTICU da poseti JANKETIĆEVU ženu! Po povratku upada u MAGLU! EVO šta će mu se DOGODITI!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (291. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Printskrin

Advertisement