Connect with us

Featured

Beležnica 2. epizoda: Boško ODLAZI u SUBOTICU da poseti JANKETIĆEVU ženu! Po povratku upada u MAGLU! EVO šta će mu se DOGODITI!

Published

on

“Beležnica” (2. epizoda), nova domaća SF triler serija, emituje se premijerno od 22. maja vikendom na Superstar TV od 21.00. U nedelju, 23. maja, na programu je 2. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: PROČITAJTE! Kako će se PLASIRATI Uraganke u večerašnjem FINALU EVROVIZIJE!

Velja, Boškov otac, odvodi sina kod Lazara Ćuka, svog kolege sa kojim je bio zajedno u službi pre nego što je penzionisan.

PROČITAJTE JOŠ: Sanja Vučić ima BRATA na čije TRBUŠNJAKE OTKIDA ceo BALKAN! Pogledajte KAKO izgleda ovaj PASTUV iz KRUŠEVCA! PS. On je ZUBAR!

Lazar je 1974. posetio u ludnici Janketića da ga ispita o svemu čega se seća. Janketić kaže da je prošao kroz neku maglu i tu video nekog čoveka pored čudnog automobila.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – Na kraju serije SLEDI NAJVEĆI ŠOK od svih ŠOKOVA! Posle ovoga – PAKAO će se ZALEDITI! Tiče se ADE i SOFIJE, a EVO O ČEMU JE REČ!

Miroslav prati Boška i traži i dalje od njega beležnicu. Boško pravi prepisku beležnice, a pravu sakriva u sef. Odlazi u Suboticu da obiđe Janketićevu ženu.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Konačno je POZNATO! Evo kada se TAČNO opraštamo od serije IGRA SUDBINE! Nije ostalo još MNOGO!

Po povratku upada u gustu maglu i tamo sretne nekog čoveka kome ne vidi lice. Kada se vrati u BG zove ga Lazar koji mu predlaže da odustane od istraživanja.

PROČITAJTE JOŠ: Apsolutni HIT! Matija iz serije IGRA SUDBINE prelazi u JUŽNI VETAR? Postaje DESNA RUKA Petra MARAŠA!?

Sinopsis: Serija “Beležnica” (2. epizoda), kreirana je u režiji Miroslava Lekića, a po romanu Ratka Dmitrovića “Beležnica profesora Miškovića”. Predstavlja priču punu fantastike, magije i neverovatnih situacija paralelno na dva koloseka. Prvi deo radnje smešten je u prve godine 21. veka a drugi deo u 70-e godine 20. veka.

PROČITAJTE JOŠ: Beležnica 1. epizoda: Mračne SILE žele BELEŽNICU! Evo koje TAJNE se KRIJU u NJOJ! (VIDEO)

U proleće 2002. godine mladi novinar lista “Argument”, Boško Stevanović, dobija zadatak da napiše tekst o naučnoj ostavštini poznatog preminulog srpskog etnologa Arsenija Miškovića. U međuvremenu, njegova supruga Jelisaveta Mišković daje oglas da poklanja arhivu pokojnog naučnika, preko jednog beogradskog lista. Boško Stevanović dobija zadatak da uradi razgovor s udovicom Mišković. Odlazi kod nje i na rastanku dobija malu, crnu beležnicu. Boško tragom beležnice, koju mu je dala Jelisaveta, ulazi u začarani krug.

Uloge igraju: Momčilo Otašević, Milena Radulović, Miloš Samolov, Anica Dobra, Svetozar Cvetković, Irfan Mensur, Isidora Janković, Aleksandar Radojičić, Tijana Čurović, Danica Radulović, Aleksandar Srećković – Kubura, Miodrag Krivokapić, Dejan Lutkić, Nebojša Kundačina, Pavle Veselinović i mnogi drugi!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement