Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE – Sledi NOVI ŠOK! Nada će se PROMENITI IZ KORENA? Za sve je kriv STRAHINJA!? GOTOVO JE! A evo i ZAŠTO!

Published

on

Milica Tomašević već 296 epizoda oduševljava nas rolom smerne i mudre Nade Galić u telenoveli Igra sudbine. Mada bi neko pomislio da je 296 epizoda sasvim dovoljno da se glumac umori od jednog projekta akteri popularne sapunice koja duže od godinu i po drži titulu najgledanije serije na domaćim malim ekranima daleko su od kraja.

Pročitajte još HIT! Milica Tomašević otkriva SVE o LJUBAVNIM TAJNAMA Tita i JOVANKE: Ovako je STVARNO izgledao BRAK Broza i PRVE DAME JUGOSLAVIJE! Jedno mu NIKAD NIJE DOZVOLILA

Prema trenutnom popisu epizoda do finala je ostalo tačno 110 epizoda. Do kraja prve sezone svega 10. Otprilike neke dve nedelje. Kako smo do sada videli, sasvim dovoljno da se svet naših junaka u potpunosti preokrene. A ako se u životu nekog od glavnih likova mnogo toga tumbalo i pretumbalo, onda je to baš heroina Milice Tomašević – Nada.

Pročitajte još Igra sudbine – Sledi NAJVEĆI ŠOK! Ivan NEĆE PREŽIVETI? Ada KANAČKI je BESPOMOĆNA! Bruner joj zadaje UBITAČAN UDARAC!

Ostala je bez roditelja, bez muškarca u kog je strasno bila zaljubljena, zatrudnela sa onim koga nije volela, ali pored koga je pronašla sreću. Zatim je izgubila bebu, a sada očekuje novu. Sasvim prirodno je i očekivati da će nam baš Nada u novim epizodama doneti mnogo toga novog. Makar sada kada je Strahinja otišao u Sloveniju kod majke.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Otkrivamo: Evo KO JE STVARNO Strahinjina MAJKA! Ona krije jednu VELIKU TAJNU! Čak ni TIĆA ne zna za OVO! Ono NAJGORE tek SLEDI!

Kako smo videli, taj susret nije prošao kako smo zamišljali, ali otkrio je nekoliko zanimljivih detalja o Tići i njegovoj bivšoj ženi. Hoće li te činjenice nekako uticati na Strahinjin i Nadin odnos? Da li će se nešto među njima promeniti?

U originalnom scenariju Nada je ostala bez svega – bebe, Strahinje, prijatelja… To je uticalo na to da se ona u potpunosti promeni i okrene neki novi list. U intervjuu za TV Novosti Milica otkriva hoće li ista sudbina zadesiti i našu Nadu?

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Miloš Biković za FILM I TV otkriva ZAŠTO je film SLUGA dobio RIMEJK u čak OSAM ZEMALJA i poručuje: Jedva čekam da vidim KO će igrati GLAVNE ULOGE!

– Uvek me je nerviralo kada glumci neće da odaju bar nešto o svom liku, a sada sam jedna od tih. Ali stvarno ne mogu ništa da pričam. Uništila bih čar. Pratite seriju. Biće iznenađenja – poručila je Milica.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Novosti

Advertisement