Connect with us

Top Story

HIT! Milica Tomašević otkriva SVE o LJUBAVNIM TAJNAMA Tita i JOVANKE: Ovako je STVARNO izgledao BRAK Broza i PRVE DAME JUGOSLAVIJE! Jedno mu NIKAD nije DOZVOLILA!

Published

on

Talentovanu mladu glumicu Milicu Tomašević zavoleli smo kao emotivnu devojku Nadu u telenoveli Igra sudbine koja joj je donela veliku popularnost. Ipak, ona smatra da joj je vrata gluačkog sveta otvorila role mesarke Mare u seriji Vojna akademija, a po dobru pamti i svoje angažmane u serijama Komšije, Senke nad Balkanom, Drim tim, a uskoro ćemo je gledati i u seriji Toma kao Branku nesuđenu suprugu Tome Zdravkovića.

Pročitajte još Snežana Savić OTKRIVA najveću BROZOVU tajnu: Sa ove DVE ŽENE je TITO VARAO JOVANKU! A evo i KAKO je ona UMRLA! Za ovu SRAMOTU niko NIJE ZNAO!

Uloga kojom će sigurno tek oduševiti mnoge jeste ona koju će odigrati u dokumentarno-igranoj seriji „Jovanka Broz i tajne službe“ u kojoj će dočarati lik supruge Josipa Broza Tita u mladosti.

– Igram Jovanku do njene pedesete godine, nakon čega je „preuzima“ koleginica Snežana Savić. S obzirom na to da se Jovanka udala sa 28, a godinama pre toga bila je i te kako prisutna u Titovom životu, imala sam prostora i materijala da razvijem lik što me je veoma obradovalo – poručila je u intervjuu za TV Novosti Milica Tomašević.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Otkrivamo: Evo KO JE STVARNO Strahinjina MAJKA! Ona krije jednu VELIKU TAJNU! Čak ni TIĆA ne zna za OVO!

– Jovanka Broz BIla je izuzetno jaka ličnost. Simbol jednog vremena. Dosledna, istrajna, čvrsta žena besprekornog stila, koja je živela burnim životom i iskusila svašta. Ona je prvenstveno partizanka iz malog sela koja je kraj rata dočekala sa dva ordena za hrabrost, ali bez roditelja. Kao takva postala je supruga predsednika Jugoslavije, stigla do vrha političke elite i imala neosporno veliki uticaj na tok istorije tako velikog naroda. Nema dileme da je reč o posebnoj i hrabroj ženi, dok oko svega ostalog postoje nesuglasice – poručuje mlada glumica osvrnuvši se i na česte konstatacije da je Jovanka živela život iz bajke.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Miloš Biković za FILM I TV otkriva ZAŠTO je film SLUGA dobio RIMEJK u čak OSAM ZEMALJA i poručuje: Jedva čekam da vidim KO će igrati GLAVNE ULOGE!

– Kad obučem kostim i odem na set pomislim kako su oni lepo živeli… A onda dođu momenti kada razmišljam o drugoj strani te medalje. Negde sam pročitala da je Jovanka bila Titu, sve ono što je Nada bila Jovanki. Vodila je računa o svemu. Od toga šta Tito jede i kako se oblači do toga koji će politički potez on povući i sa kime će se sastati. Nada je Jovanki bila desna ruka, sve su prošle zajedno i ostale do kraja zajedno – poručuje mlada glumica, ističući da joj je ova serija donela i sjajno glumačko iskustvo sa Nebojšom Dugalićem, koji tumači Tita.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Film SLUGA i MILOŠ BIKOVIĆ osvajaju SVET! SONY snima rimejk za MEKSIKO, INDIJU, JAPAN, ŠPANIJU, ITALIJU, FRANCUSKU I JUŽNU KOREJU! A stiže i verzija za POLJSKU!…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Novosti

Advertisement