Connect with us

Featured

JANKO iz serije “Igra sudbine” PRETUČEN na ulici! EVO ko ga je NOKAUTIRAO i zbog čega! (POTRESNA FOTKA)

Published

on

Janko Marković iz serije “Igra sudbine”, odnosno glumac Miljan Davidović, dobio je juče nokaut, odnosno udarac. Nepoznati građanin prišao mu je na ulici i zapretio mu da ne dira Ivana Ožegovića, lika iz pomenute serije. Zatim ga je udario!

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Milica Tomašević otkriva SVE o LJUBAVNIM TAJNAMA Tita i JOVANKE: Ovako je STVARNO izgledao BRAK Broza i PRVE DAME JUGOSLAVIJE! Jedno mu NIKAD nije DOZVOLILA!

Davidović navodi da se oseća dobro, da nije prijavio nepoznatog čoveka, te da nije išao u bolnicu. Kako kaže, incident se dogodio na ulici i razišli su se u miru.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – Sledi NOVI ŠOK! Nada će se PROMENITI IZ KORENA? Za sve je kriv STRAHINJA!? GOTOVO JE! A evo i ZAŠTO!

– Dobro sam. Ima dosta tih što misle da nije to serija nego da se stvarno događaja, poludeli od rijalitija valjda. Pošto sam ja negativac u seriji, on mi je prišao i pitao me što diram Ivana Ožegovića. A onda me udario – rekao je Miljan Davidović.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine – Sledi NAJVEĆI ŠOK! Ivan NEĆE PREŽIVETI? Ada KANAČKI je BESPOMOĆNA! Bruner joj zadaje UBITAČAN UDARAC!

– Nisam ga prijavio, meni je to zanimljivo fenomenološki, incidenata ima, svako nešto doživljava. Mediji su celu priču prepumpali, nisam pretučen. Razišli smo se, ja sam se okrenuo, nije on imao potrebu da se obračunavamo, samo valjda da mi zapreti – govori Davidović.

Miljan Davidović

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – Film SLUGA i MILOŠ BIKOVIĆ osvajaju SVET! SONY snima rimejk za MEKSIKO, INDIJU, JAPAN, ŠPANIJU, ITALIJU, FRANCUSKU I JUŽNU KOREJU! A stiže i POLJSKI SLUGA!

Ovu situaciju poredi sa devedesetima, kada se emitovala serija “Kasandra”.

– Sećaš se onog vremena kada je bila Kasandra, pa su pisali peticiju da se pusti iz zatvora, neverovatno… ovo je ekstremno doduše, svašta se dešava. Moje kolege svašta doživljavaja – govori Miljan Davidović.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO Miloš Biković za FILM I TV otkriva ZAŠTO je film SLUGA dobio RIMEJK u čak OSAM ZEMALJA i poručuje: Jedva čekam da vidim KO će igrati GLAVNE ULOGE!

U šali i kroz smeh govori da domaći mediji izmišljaju naslove zarad klikova. Ne bi se začudio i da u celu situaciju bude uvučen Čedomir Jovanović.

– Mediji su napravili totalno ludilo, na kraju će biti da me Čeda Jovanović tukao pred pekarom – govori kroz smeh, šaleći se na račun lidera Liberalno demokratske partije koji je nedavno bio deo incidenta na Novom Beogradu.

Foto Promo / Kurir, privatna arhiva

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Nova

Advertisement