Connect with us

Featured

ŠOK! Pavle Jerinić OTKRIVA kraj serije IGRA SUDBINE! EVO hoće li Matija UMRETI? ADU ne čeka SREĆAN KRAJ!

Published

on

Kraj serije “Igra sudbine” je na vidiku. Posle godinu i po dana druženja sa junacima mnogima omiljene domaće serije, Ada i kompanija idu na zasluženi odmor. Ali, samo do septembra. Tada se očekuje početak druge sezone, koja će imati 100 epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: Anđelka Prpić za FILM I TV OTKRIVA SVE o drugoj sezoni serije RADIO MILEVA i poručuje: Na jesen snimam NOVU KOMEDIJU! A evo O ČEMU JE REČ!

Mada su u seriji “Istine i laži” skoro svi likovi dočekali srećan kraj, ovog puta to neće biti slučaj. Zloće u “Igri sudbine” počinile su mnogo loših stvari, tako da ih ne čeka svetla budućnost. Prvi na tom spisku je svakako Bruner, kome Ada Kanački smešta paklenu osvetu.

PROČITAJTE JOŠ: OVI naši POZNATI GLUMCI su u VEZI sa MNOGO MLAĐIM PARTNERKAMA! Rekord drži VUKAŠIN iz serije IGRA SUDBINE, a evo kojih PET PAROVA ga prati U STOPU!

Ali, šta se sprema Matiji, Sofiji, Donki, Zvonimiru, Janku i ostalim negativcima – saznaćemo u novim epizodama. Do tada, Pavle Jerinić iznosi svoje mišljenje o tome šta bismo mogli da očekujemo za sam kraj serije “Igra sudbine”.

PROČITAJTE JOŠ: VAMPIR – EKSKLUZIVNO! POGLEDAJTE PRVI trejler za HOROR o SRPSKIM VAMPIRIMA! EVA RAS u roli JEZIVE BABA DRAGE! (VIDEO + FOTO)

– Publika po prirodi razmišlja o hepiendu i da sve na kraju bude super. Da zađuskamo svi zajedno, izljubimo se i izgrlimo i kažemo: “Kraj!”. Ja sam pre za onu varijantu – svakom prema zasluzi. To mislim i za pozitivce i za negativce. Jer, jedino tako možemo da naučimo iz svega ovog – rekao je Pavle Jerinić.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – Evo kako će IZGLEDATI VELIKO FINALE! Očekuju nas TRI velika ŠOKA! Matija odvodi ADU DO BRUNERA, Sofija PUCA PO ŠAVOVIMA, a Strahinja i Nada…

On smatra da i neki pozitivci ne treba da imaju srećan kraj. Među njima je i, verovali ili ne, Ada Kanački.

– I Ada Kanački, koja je u načelu positivan lik, ima mnogo putera na glavi. Postoji mnogo toga što nije dobro uradila, tako da neke posledice bi i ona morala da snosi. I tako za svaki lik. Sumnjam da će Žarko Jokanović, koji piše scenario, svakom pojedinačno napisati fantastičnu završnicu – poručuje Pavle Jerinić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Novosti

Advertisement