Connect with us

FILM

EKSKLUZIVNO Pogledajte TREJLER za film JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE! Maraš RIZIKUJE svoj ŽIVOT da bi spasao Nenada! Evo hoće li PREŽIVETI… (VIDEO)

Published

on

Posle više meseci isčekivanja, konačno je pred nama prvi trejler za film “Južni vetar 2: UBRZANJE”. Autorska ekipa predvođena rediteljem Milošem Avramovićem rešila je publici da predstavi šta nas novo čeka u nastavku blokbastera. Filmu koji je pre tri godine oborio sve rekorde gledanosti.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Žarko Laušević OTKRIVA SVE o ULOZI u filmu i TV seriji HEROJI HALIJARDA – Jedan sin mu je četnik, drugi partizan, a EVO kakva sudbina čeka NJEGOVU ĆERKU!

U prvom trejleru za “Južni vetar 2 – UBRZANJE” vidimo produkcijski do sada neviđenje scene. Ali i naznaku zapleta koji će publiku držati u neizvesnosti do poslednjeg kadra! Glumačku ekipu će predvoditi Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović i Aleksandar Berček. U “Ubrzanje” se vraća Luka Grbić, koji tumači lik brata Petra Maraša, a gledaćemo i mladu britansku zvezdu Anastasie Everall. Međunarodnu postavku dopunjavaju i glumci iz Bugarske Marijan Valev i Zahari Baharov.

PROČITAJTE JOŠ: VAMPIR – EKSKLUZIVNO! POGLEDAJTE PRVI trejler za HOROR o SRPSKIM VAMPIRIMA! EVA RAS u roli JEZIVE BABA DRAGE! (VIDEO + FOTO)

Film “Južni vetar 2: Ubrzanje” sniman je na lokacijama u istočnoj Srbiji, kao i nepristupačnim terenima na granici sa Bugarskom. Snimanje je završeno tokom prošle godine, a velika premijera se očekuje na jesen ove godine.

PROČITAJTE JOŠ: UBICE MOG OCA – Nataša Drakulić otkrila NAJVEĆU TAJNU PETE SEZONE! U seriju STIŽE NOVI LIK koji će SVE PROMENITI! A evo O KOME JE REČ!

U nasvaku filma “Južni vetar”, Petar Maraš koristi prednosti stečenog statusa neprikosnovenog vođe srpskog podzemlja. Želeći da proširi svoj posao i vrati se u okvire zakona, Maraš ulaže ilegalno stečen novac u legalne poslove. Vrebajući povoljnu priliku, on po zadatku, sa svojim vernim Baćom, odlazi u istočnu Srbiju. Tamo ga zatiče vest da mu je mlađi brat otet, koja će ga primorati da momentalno promeni planove…

PROČITAJTE JOŠ: URGENTNI CENTAR – EKSKLUZIVNO: Otkrivamo hoće li SLOBODA MIĆALOVIĆ i IVAN BOSILJČIĆ igrati i u ČETVRTOJ SEZONI! Sledi VELIKO IZNENAĐENJE!

Kao što vidimo u trejleru, Nenad se vratio iz Amerike i odvažio se da uđe u ilegalne poslove. Međutim, uvaliće se u nevolju. Biće kidnapovan, a Maraš će, pokušavajući da ga spase, dovesti svoj život u opasnost. Hoće li uspeti da se iščupa iz problema – saznaćemo već ove jeseni.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement